Onsdag

Idag när jag vaknade käkade jag frukost och efter det packade jag ner datorn och gick till jobbet tillsammans med Jessie. Vi satt där och plugga i någon timma eller så! Och det är väl ungefär allt jag har gjort idag. Ätit och pluggat haha! Har cirka 300 ord kvar på tentan och sen är jag klar med den, sköönt! Ska försöka bli klar ikväll :)
För tillfället sitter jag och tittar på Rosa bandet galan. Fan, hade jag varit rik hade jag skänt massor med pengar! Men när man bara fick 1600 kr i lön denna månad (stackars mig) så blir det inte så lätt tyvärr.. Får slå på stort nästa år om jag lyckats bli miljonär tills dess, jag jobbar påre!

Hemma spa

Det värsta med att gå upp klockan fem för att jobba är att man blir så jäkla trött på eftermiddagen sen! Var så sjukt trött och istället för att gå och lägga mig någon timma så tog jag ett bad! Så låg i badet en timma, hade ansiktsmask och lyssna på mass musik. Gaanska härligt. Så nu har jag nya krafter och är redo för en kväll med plugg, hit me!

Daamn!

Hur gammal är jag egentligen??


Godnatt!

Har kommit en bit på tenta nu så det känns lite lugnare! Har ju hela eftermiddagen imorgon på mig och hela onsdagen och torsdagen. Så det ska nog gå ihop! Nu kollar jag på vänner men tänkte försöka sova, det lär bli lite svårt men jag tänker göra ett tappert försök!
 
längtar till halloween!

Måndag

Idag var jag i skolan redan klockan 8. Min grupp skulle gå igenom redovisningen en sista gång innan det var dags! Vi hade nämligen en muntlig grupptenta idag. Det gick hur bra som helst. Inte fått svar om vi klarat den eller inte ännu men det tror jag nog att vi gjorde. Det kändes väldigt bra iallafal och Lena verkade jättenöjd!
 
Nu tänkte jag skriva lite på min skriftliga enskilda tenta och sen hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Ska upp och jobba imorgon så klockan står på 5, tidig sänggång med andra ord! Men sen är jag ledig enda tills på tisdag, skööönt! Men jag har en HEL DEL att plugga så ingen vila för det haha!

Söndag

Igår hann jag med både träning, städning och lite plugg. Duktigt Jossan! På kvällen blev det mys med Emma framför en film och lite godis. Lika bra att jag inte varit ute på hela helgen, sömnen behövdes och pengar har jag inte gjort av med så mycket heller, bra där! Blir ju faktikst utgång båda dagarna nästa helg - åh längtar! Ska bli sjukt kul :D
 
Om någon timma eller så ska jag iväg på årsmöte och efter det blir det träning. Ikväll ska jag plugga lite och sen imorgon har vi skola mellan 9 och 12. Vi ska dock ses klockan 8 eftersom vi ska gå igenom lite, vi har nämligen en muntlig grupptenta. Jag hoppas att det går bra!! Ska förbereda lite ikväll också. Men nu ska jag plugga lite till.

Lördag

Det är sjukt vad mycket man får gjort en lördag om man inte är bakis haha! Hittills har jag hunnit äta frukost OCH städat ordentligt i mitt rum, och klockan är bara 12. Bra jobbat! Nu tänkte jag ta en power walk/springrunda och sen ska jag plugga ett par timmar. Ikväll får jag se vad som händer, något förhoppningsvis eftersom gårkvällen var gaaanska så tråkig. Men ja, ibland måste man ha tråkigt för att sen veta när man har kul. Eller nått sånt, anyway, nu ska jag röra på mig lite!

Mina bästa

kärlek gånger tusen

Snö!

Att döma av instagram och facebook så tar jag en vild gissning och säger att det snöar ute!
 
Jäklar vad tidigt snön kom i år. Inte för att jag tror att den kommer ligga kvar över natten, men ändå! Första snön är ändå första snön :) För mig gör det inget att det snöar. Jag gillar vintern. Skidor och snowboard, askul ju! Dock är jag inget fan av att det blir så kallt men det hör ju till. What to do liksom!
 

Torsdag

Hittills har jag haft en bra torsdag! Blev en härlig sovmorgon och direkt när jag vaknade åkte jag och Jessie till skärholmen. Där bjöd hon på lunch och sen gick vi runt och tittade lite i affärer. Sen åkte vi förbi jobbet, köpte med lite fika och sen åkte vi hem till morfar. Satt där ett tag och fikade med honom och Barbro och nu är vi hemma igen! För tillfället håller jag på att städa men sen måste jag även plugga en del, kuul! Är ändå ganska intressant men finns ju roligare saker att göra! Men näääe, städa var det medan pappa och Jessie är och handlar mat..undra vad de kommer hem med för gott! Heron skulle jag gissa på, men man vet aldrig!
 
heeejhejhejhemsktmyckethej

Onsdag

Lååång dag i skolan idag och sen åkte jag direkt till träningen. Nu har jag sjukt ont i huvudet och kom på att det enda jag druckit idag är två glas oboy, bra där..! Både skolan och träningen gick iallafall bra och nu är jag ledig i ett par dagar. SKÖNT! Ska till skärholmen imorgon med Jessie och sen måste jag plugg och tänkte även försöka hinna träna lite. Då kanske jag slipper vara så extremt trött hela tiden! Även fast tröttheten nu mest beror på att jag sovit så lite de senaste dagarna, men är oftast alltid trött vilket inte är så skönt. Så tänkte sova nu faktikst!

Gose

pluttisar
 

Streeeesss

Eftersom jag ha en sån bra grupp blev vi klara så att jag hann åka hem emellan, tack gode gud! Så jäkla stressad alltså haha! Ska lägga upp min uppgift på mondo och sen kolla så att jag har med mig allt och sen ska jag chillllla galet i en halvtimma innan jag måste rusa iväg, igen!

Tisdag

Trött tjej på tunnelbanan.. Det är hemskt att jag redan har hunnit jobba i mer än 3 timmar. Och nu är jag påväg till skolan, kuuuul!
Blir kvar i skolan i några timmar och sen är det tävling som gäller, håller alla tummar jag kan!!


Måndag

Idag har varit en ganska stressig dag och imorgon kommer också bli en stressig dag! Klockan ringde kl 5 imorse. Bara att pallra sig upp för att göra sig redo för jobbet. Kul.. Jobbade till halv 3, sen hem, käka någon form av lunch, plugga lite. Och sen iväg på träning. Ganska bra fokus idag måste jag säga, vilket behövs eftersom vi har många tävlingar framför oss nu. Sen hem, käka middag och nu har jag precis skrivit klart på min uppgift som ska vara klar på onsag. Ska kolla vad jag behöver ha med mig imorgon och sen blir det lite film! Måste få varva ner lite känner jag!
 
Imorgon ringer klockan 5 igen. Jobb mellan 6 och 9, sen direkt till skolan för grupparbete. Och sen förmodligen direkt till tävlingen. Och den lär sluta rint 8 halv nio, sen hem och försöka varva ner för att sedan sova och sen upp klockan 7 på onsdag. Åh, lugna dagar jag har just nu ♥
 
Men nej. Lying game och sen sova. Är det inte helg snart..?

Söndag

Har haft en bra helg. Eller ja, fredag iallafall haha! I fredags drog jag till bowlingen i gullmars och mötte upp Nilsson och Rasmus plus några från deras lag. Jag vann över Nilsson och Rasmus wooho! Sen joinade Mackan också, för första gången sen ahns olycka, sjukt coolt! Vi två spelade på samma lag och vi slog Rasmus och Nilsson igen, gryyymma! Sen drog jag, Nilsson och tre till vidare till chill. Där satt vi tills de stängde. Sen åkte jag vidare med två randoms! Haha eller ja, drog vidare med Nilsson två kompisar, minns inte vad stället hette men vi stannade till stängning och jag var hemma någon gång efter klockan 4!
 
Spenderade lördagen med att må skit och hade hur tråkigt som helst. Men orkade inte göra något heller. Så var bara hemma! Idag har jag pluggat och haft träning. Nu kollar jag på tv och snart blir det sängen, upp klockan 5 imorgon wiiiieee älskar att jobba...!

Hungrig tjej!

Jag har inte ätit på snart 6 timmar. K a t a s t r o f ! 6 timmar liksom! Sitter på tåget hem nu och ska äta som en galning så fort jag kommer hem. Måste bli bättre på att ta med mig frukt till skolan, svälter ju typ ihjäl


Duktig tjej

Ganska produktiv dag! Upp klockan 8, skola mellan 10 och 15. Sen förbi pappas jobb och skriva ut massa viktiga papper som jag behöver. Sen hem, käka middag tillsammans med mamma och pappa och sen har jag även hunnit städa och läst i böcker samt börjat fundera lite smått över vad jag ska ha med i tenta nummer 2. Det är ändå bara 2 veckor kvar tills den ska vara inne. Tiden går snabbt och vi ska hinna med en grupp examination också!
 
Nu tänkte jag lägga mig och kolla på förra veckans Criminal minds eftersom jag missade det. Direkt efter det blir det ett till criminal och sen blir det sängen. Skola mellan 9 och 12 imorgon och efter det ska jag till skärholmen tillsammans med Jessie! Sen ska jag njuta av ledigheten eftersom jag inte kommer få sova ut på ett bra tag. Jobbar måndag, jobbar 3 timmar tisdag morgon och sen skola på onsdag, stackars mig!

Vill resa!

Jag är så sjukt sugen på att resa! Men det lär väl dröja ett tag till nästa resa antar jag..bläää
 

Torsdag

Igår var jag ledig, riktigt skönt! Började dagen med en power walk/springrunda till min egen förvåning. Ibland kan även jag överraska mig själv! Sen pluggade jag och tog det lugnt innan träningen. Efter träningen så skulle jag, Nella, Rasmus, Fanny och Nilsson ut och ta en öl. Så jag och Nella gick till O'learys där vi skulle möta Rasmus och vänta på de andra. Vi två råkade hamna mitt i Martins födelsedagsfirande haha! Varken Fanny eller Nilsson orkade komma så jag och Nella satt där ett par timmar med Rasmus, Alex, Martin, Jimmy, Niklas och Olle!
 
Idag har jag skola mellan 10 och 15. Eller ja, först grupparbete och sen föreläsning. Dagen lär gå ganska fort!

Ted

Haha satan vad filmen var bra! Riktigt rolig. Så om ni inte har sett den rekommenderar jag att ni gör det!


Tisdag

Det är helt sjukt hur trött jag är alltså haha! Somnade sent igår med, och klockan ringde halv 7. Låg kvar i sängen till klockan sju. Åt frukost och fixade mig snabbt och åkte till skolan. Hade skola mellan 9 och 13, sen mötte jag upp Emma och Fanny för lite lunch! Vi kollade även på skor och jag kommer nu få leva fattigt eftersom jag hittade två par skor jag vill ha. DÖ. Köpte dock inga idag men det kommer väl haha...
 
Sen kom jag hem, chillade gal1 en stund, sen har jag pluggat och käkat middag. Nu tänkte jag kolla det nya Gossip avsnittet och sen blir det bio med älsklings Fanny! En bra tisdag med andra ord. Imorgon är jag ledig och då blir det en rejäl sovmorgon kan jag lova!

Måndag

Jobb, plugg, träning och plugg, så har min dag sett ut. Nu är jag extremt trött eftersom jag inte somnade förens vid 12 nångån inatt och klockan ringde vid fem. Inte det roligaste kan man väl säga. Ligger i sängen och kollar på CSI men efter det blir det sängen! Har seminarium imorgon, 9-12 och efter det tänkte jag nog kolla runt lite i stan och sen måste jag plugga också. Mycket att läsa! Men det är kul :) Men nää, mer tv nu och sen sängen, natttiii!

Bilder

Ligger i sängen och hoppas på att bli trött.. Ska upp klockan 5 imorgon och jobba men kan inte sova. Underbart! Bjuder på lite bilder från idag iallafall :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2012/pic_507b204e9606ee2c4453af69.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2012/pic_507b204e9606ee2c4453af69.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2012/pic_507b204e9606ee2c4453af69.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/869454/images/2012/pic_507b204e9606ee2c4453af69.jpg" class="image">


Söndag

I fredags blev det lite öl på Chill tillsammans med Emma och några från KFUM. Billig öl, god öl och bra sällskap, mycket mer behövs ju inte! Var hemma i tid eftersom jag skulle upp vid 11 för att åka hem till min faster och fira henne! Där blev det bland annat fika. Kvällen spenderades hemma, spelade lite sims haha och kollade på film! Gick upp halv tio imorse och då var det dags för dop :) Lilla Hugo skulle döpas :) Nu ska jag strax iväg på träning!

Fredag

Började dagen med en löprnda, precis som jag sa att jag skulle. Duktigt av mig! Sedan dess har jag ätit frukost, duschat och pluggat. För tillfället sitter jag i soffan och kollar på Narnia haha, längesen jag såg den filmen. Om cirkus 30 minuter blir det mat och sen får jag se om jag gör något ikväll eller bara stannar inne och tar det lugnt. Sjukt seg och trött. Men ändå taggad. Oh well, vi får se vad som händer helt enkelt!

I'm gonna smile cause I deserve to

 
 

Torsdag

Då var första truppligan över då! Tjejerna och killarna fick inte speciellt bra placering men jag tycker att de gjorde jättebra ifrån sig iallafall! Varven såg bra ut men vi hade två vägringar och sånt kostar ju en del. Men det var deras första tävling på denn nivå och de har inte sån stor tävlingsvana ännu. Men det blir nog bättre till nästa gång! Nästa truppligan är den 23de och sedan även den 7de. Ska bli roligt!! :D
 
Imorgon är jag ledig så tänkte börja dagen med en springrunda och efter det måste jag plugga och även städa lite eftersom jag inte hann det idag. Sen får vi se vad källen bjuder på, men någor kul ska det väl hända!

Truppligan!

Ikväll är det dags för tjejerna och killarna att tävla truppligan! Deras första gång på truppligan, jag håller tummarna för att det går bra för dem! Ska bli riktigt roligt :D
Ligger och degar hemma hos Emma, men ska snart hem och plugga/städa innan det bär av mot tävlingen!


Helt sjukt

Läste precis en artikel på aftonbladet. En 14 årig flicka i Indonesien har blivit våldtagen av människohandlare, och HON blir avstängd från skolan för skolan anser att hon har smutsat ner deras rykte. Alltså är det ett skämt eller? Helt sjukt! Stackars tjej! Världen är jävligt vrickad på en del ställen..


Meningslös träning

Helt meningslöst att jag och Mikaela ska vara i huddinge hallen på söndagar när vi har 4 gymnaster. Totalt var det 15 barn och 10 ledare. Är det ett skämt eller? Finns ingenting att göra där så man går ju bara och väntar på att tiden ska gå. Vilket den gör väääldigt långtsamt. Hoppas inte det kommer se likadant ut nästa termin. Känns lite bortkastat med tid!
 
Imorgon har jag skola. Vi ska först göra ett grupparbete och sen är det föreläsning och efter det direkt till träningen. En heldag i skolan med andra ord. Det har jag inte haft på över ett år haha, men det är lagom chill! Sen jobb på tisdag och bio på kvällen, sen skola 3 timmar på onsdag och sen har jag låååångledigt till nästa tisdag, hur skönt är inte det? Visserligen kommer jag ha saker att plugga, men ändå! Underbart. Nu blir det lite mera läsning innan jag ska kolla på film och sova!

Hej söndag

Jävligt fin höstdag idag! Och jag är inte ett dugg bakis, wehuuu! Igårkväll åkte jag iallafall hem till Rasmus och var där tillsammans med honom, Emma, Nella, Zaki, Jones, Jake, Nilsson, Sofia och Robin, Ronja och deras kusin var även där ett tag också! Vi drack lite öl, körde charader och bara tog de allmänt lugnt! Härligt gäng :))
 
Idag är det som fagt väldigt fint väder. Synd att jag måste sitta inne och plugga bara. Missade ju lite pluggdagar när jag låg hemma med feber, oooosis! Men bara att sätta igång antar jag! Skola imorgon, sen träning och sen jobb på tisdag!

Träningsmotivation..

Tänk att man alltid blir sugen på träning när man ligger hemma flera dagar men sen när man är ledig och har all tid i världen hittar jag alltid annat som är såå mycket roligare.. inte alls så konstigt egentligen, men jobbigt iallafall! Nu blir det lite snabbplugg innan det blir middag. Får se vad jag hittar på idag! Vettefan om jag är så sugen på att dra ut när jag precis börjat käka medicin liksom, men får se! Legat inne hela veckan så har brutaaaaalt tråkigt!

Promenad

Efter att ha legat inne sen i tisdags morse var det skönt med en timmes promenad i höstvädret med mig själv! Musik i öronen och bara gå runt. Rensa tankarna lite såhär en lördag förmiddag! Nu ligger jag och kollar på x factor och sen blir det lite plugg och städning!

Nu ska jag äta muffins och dricka massa vatten och fortsätta kolla! :)


Reunion!

Ayia napa reunion bokad!!! 2 dagar på en kryssning, galet är bara förnamnet! Så jäkla taggad :D
 

Sjuk chey

Har pendlat mellan soffan och sängen och levt på glass i tre dagar. Jag älskar feber. Mådde så sjukt dåligt att jag tog min första Ipren på över tio år, det säger ganska mycket ska ni veta! Blääää vill bli frisk!!


I'm done

Wöööööööeeeww, jag är klar med min tenta! Slipper gå upp innan tuppen imorgon och skriva klart den, cred till mig! Ska belöna mig själv med lite film innan jag läser igeom den igen. Läser jag en gång till nu kommer min hjärna att mosas typ haha. Läser ikväll och imorgon ska jag förbi pappas jobb och skriva ut skiten och sen in till skolan för att lämna in den! Vad jag mer gör imorgon får jag se då! Nu blir det film iallafall, skööööööööönt

Måndag

Har haft en riktigt bra helg! I fredags var jag ute med Emma, Benny och två av hans kompisar. Vi var först på wooken och tanken var att jag INTE skulle dra vidare. Riktigt så blev det inte.Vi drog till café opera runt halv ett och stannade till tre nångång. Jossan som inte skulle slösa pengar pungade ut 220 kr på bara inträdet. Och sen nåra l på det såklart!
 
Lördagen var ännu bättre än fredagen. Då var det dags för älskade hgf att ha en reunion! Vi började med middag hemma hos Fanny medan vi förade och sen drog vi till amba! Vi var inte alla, men nästan alla! Det var jag, Emma, Fanny, Cornelia, Terese, Sara, Linneá, Linus, Joel, Sabrin, Jennifer, Moa och sen svängde även Jesper förbi en snabbis när vi var hemma hos Fanny. Det var så sjukt kul att träffa alla igen! Bästa huddinge ♥ Spenderade gårdagen med huvudvärken från helvete och sen träning. Och lite plugg på det. Vilket är vad jag gör just nu också, pluggar! Skola i en timma sen idag och sen träning!

RSS 2.0