Mösspåtagning!

Idag var det mösspåtaging som gällde! Och mössan glömde jag inte hemma igår när jag åkte till Alex thihi, men däremot glömde jag hans extranyckel hos mig eheh.. Tur att mamma var hemma imorse och kom och lämnade de och skjutsade mig till skolan :) Hade det varit en annan dag hade jag ju bara kunnat skippa skolan och hänga där tills någon kom hem, men icke idag! Klantig jag är haha (a)
Vi hade iallafall två lektioner, sen gick vi ner till O'learys och tog en cider, tillbaka upp till skolan för mösspåtagningen, sen tillbaka ner till O'learys och fortsatte festa lite! Najs att vara packad när man kommer hem från skolan haha! Gillar hur allt med studenten handlar om att festa :D Men det gillar vi! Man lever fan bara en gång :D

Med tanke på att jag redan hunnit vara full en sväg idag och ska dricka imorgon igen tar jag nog en hemmakväll ensam. Kan vara rätt skönt (: Sitta uppe och vänta på mina skor som Jessie kommer med ikväll :D yeeey! Ska nog spela lite sims :) För tillfället sitter jag iallafall och kollar på Bajen matchen, rätt kul faktiskt :) Nu ska jag fortsätta glo på det och sen blir det lite oc :)

  
  


Glöm inte mössan nu va

Ännu en skoldag avklarad! Snart helg, yey :D Vi har bara halvdag imorgon eftersom det är mösspåtaging :D wiiie! *hoppas jag inte glömmer mössan ikväll när jag åker till Alex bara* haha, vore typiskt! Men ska nog redan nu packa det jag ska ha med mig imorgon, så det blir nog ingen fara! Synd bara att jag är så jääävla pank -.- Måste ju köpa dricka till valborg me ;o Sjukt irriternade att allt händer samma månad när man bara lever på 1000 kr haha. Men men, det löser sig nog!

Nu ska jag plugga lite innan jag hppar in i duschen och käkar och allt sånt innan jag beger mig hem till pojkvännen!

Torsdag

Hade inte direkt tid för att blogga igår. Skola sen direkt plugga sen träning sen ännu mera plugga och vara med Alex! Men nu är jag klar med teknisk psykologi och nu är det natur jag måste plugga till! Måste även göra en religions uppsats, men den tänkte jag spara till söndag. Mycket i skolan just nu, jobbigt. Men inte så långt kvar!!

Idag är det skola till fyra som gäller, sen som sagt, plugga lite mer och sen ska jag nog träffa Alex tror jag :) Men nu måste jag göra mig klar för skolan!

Skola igen

Skolan började idag igen dådå. Det var en kort dag så det var skönt! Sen drog jag hem, pluggade, hade träning och nu är jag hemma igen och ska fortsätta plugga! Rolig dag eller vad? haha näääe, men det är fan bara 36 jäkla dagar kvar till studenten!! :D Hur najs som helst :D bara att stå ut!

Imorgon blir det mera skola och mera plugg och ännu en träning! Ska träffa Alex också tror jag :) Men nej, åter till teknisk psykologi!

Måndag

God morgon!
Vart en rätt tidig kväll igår då jag hade en extremt störande huvudvärk, men är ju pigg idag iallafall! Ska ner i duschen snart och efter det blir det frukost och sen sola ett par timmar innan jag ska träffa Alex :) Vi kanske skulle till IKEA men vi får se om vi hinner det. Nu blir det iallafall att chilla ett tag. Blir nog en bra sista dag på lovet!

Kärlek


hihi min fina kille!
som utan tvekan dödar mig om han ser detta,  men puss ändå!


Söndag

Igår var jag som sagt med Alex störe delen av dagen och kvällen med. Men ikväll ska vi inte ses så får klara mig utan honom haha. Idag har vi varit hos farmor och hälsat på. Trevligt (: Just nu ligger jag och kollar på Beck och lär väl sega framför tv:n resten av kvällen! Börjar lukta mat också, mums!


Precis som i filmer

Helt okej utgång igår som slutade rätt tidigt. Var hemma runt halv ett, somnade och sen vaknade jag igen vid tre då Alex av någon konstig anledning stod utanför mitt fönser och kastade sten så att jag skulle vakna och släppa in honom haha. Men de var ändå trevligt, han tog en tur till tumba sen tillbaka hit när han bestämt sig för att han visst ville sova med mig haha, och jag fick ju sovsällskap så :) hihi
Han åkte hem rätt tidigt imorse för att fixa lite saker hemma, då passade jag på att sola nåra timmar innan han kom tillbaka och jag har sen dess spenderat dagen med honom, pizza och bra filmer. Helt okej dag liksom. Nu ska vi strax käka så ska stänga av denna skithög till dator nu!

Fredag

Igår var jag med Alex större delen av dagen. Vi bytte påskägg och jäklar vad fet jag kommer att bli! haha :D Men det är gootttt :) Ska snart hem härifrån och då får jag se vad jag hittar på. Senare idag ska vi iallafall käka påskmat och sen blir det utgång tror jag. Har egentligen inte råd men äsch (a) haha

Nu ska jag äta massa godis och sen hoppa på Alex lite :)))))

Onsdag

God morgon på er!

Idag är det hittills inte lika fint väder som de senaste dagarna, men vi får hoppas att det släpper och blir varmare :D Tänkte slänga iväg ett sms till Fanny och se vad dom ska göra idag, men först måste jag städa lite och äta frukost haha. Sen blir det träning och sen träffa Alex :) Blir nog en bra dag allt!


Myskväll

En kväll för mig själv nudå, skönt. Dock saknar jag ändå Alex och hatar att sova ensam, men lite egentid är behövligt det med haha. Träffar ju faktiskt honom imorgon (a) thihi. Får se vad jag gör imorgon på dagen. Antingen till stan med Elli eller hem till Fanny, får se :) Nu ska jag kolla på Desperate iallafall :)


Film

Här är en film från igår, ni ser, helt awesome!


Matchen

Har egetligen ingen lust att sitta vid datorn nu när det är så fint väder, vem har det?! Men tänkte bara uppdatera lite snabbt. Skulle egentligen ha träffat Fanny idag men vet inte vad som hände med det ;o ;( Tråkigt
Igår var det helt awesome! Mötte Alex i stan, åkte till hans jobb så han kunde fixa sig lite, sen drog vi vidare till kvarnen där vi mötte John, Crouch och Robban. Där njöt vi av solen och drack öl! Runt klockan sex var det dags för Bajenmarshen! Då kom Olle och joinade oss. Satan vad mycket folk det var! Men det var grymt kul och asbra stämning! Skönt att gå där i solen med en öl i handen! Och matchen, ja själva spelet var väl inte överdrivet bra men vilket jävla avslut alltså! Dom 6 sista minutrarna var det synd om man missade kan jag säga. Stämningen var gryym och vi gick och firade med segeröl! haha, sen åkte vi hem till Alex och sov :) Nu tänkte jag hämta lite glass och sätta mig ute i solen igen :)))

Måndag

Så galet härligt med sol!!! Kom hem från Alex runt halv tolv och då satte jag mig ute i solen i 1-2 timmar! Hur härligt som helst :) Nu har jag precis käkat lite och ska börja göra mig i ordning. Om en timma ungefär ska jag in till stan och möta Alex och sen möter vi resten och sen blir det Bajenmatch! :D Bra måndag måste jag säga :)
Ska komma ihåg att flytta lite pengar också så jag har råd med en kall öl i solen hihi :D

Soooool

Skönt väder ute! Satt ute i cirkus en timma, käkade glass med jordgubbar, muums! Så skönt när det är varmt ute :) Nu sitter jag dessvärre inne. Kollar på desperate (a) Missade ju i tisdags och vill se så passar på nu. Sen efter det blir det att käka något och sedan blir det träning och mys hemma hos Alex :)

Superhärlig söndag måste jag säga! Missar dock Alex första fotbollsmatch eftersom jag har träning, attans! Men nästa ska jag allt se :D hihi. Ska bli spännande. Håller tummarna för att det går bra för dom!


Söndag

Vaknade av att solen lös upp halva rummet, sånt gillar vi!
Ska dra mig upp ur sängen nu och käka frukost och sedan njuta av vädret som äntligen har blivit varmare! Ska bara orka röra mig ut min sköna säng hehe (a) Men det går nog bra. Säng eller lite färg på kroppen såhär innan studenten Färg va? Ja precis!

Ut och njut av solen nu!


Lördagkväll

Kom hem för ett litet tag sedan. Följde med Jessie hem till CJ och badade jacuzzi och drack ett glas vin. Trevlig lördagkväll. Imorgon blir det städning, lite sola kanske beroende på vädret och sen träning innan jag sticker hem och pussar på lilla Alex :)) hihi. Men nu blir det film och sen sova!

Fattigt

Igår var det mys med Alex och idag har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt, varit ute och solat lite hihi :D Får se om jag orkar göra något ikväll eller inte. Så jäääkla pank alltså -.- Så vi får se vad kvällen bjuder på! Imorgon blir det iallafall träning och måndag är det bajenmatch ;D haha!


Enjoy


grym låt!


LOV

ÄNTLIGEN lov! Så jäkla skönt alltså! Och för en fattigt student som mig så invigs det med myskväll med älskling! Vi ska kolla på de senaste Harry Potter som han inte har sett ännu! Hemsk människia ;o Men nu blir det av :D iih, taggad :D

Jag är klar och duktig

Klar Klar KLAR med uppsatsen. Jag är så bra :D haha! Har egentligen aldrig speciellt svårt att skriva uppsatser så. Det gäller bara att komma igång så flyter det på rätt bra. Men får väl se vad lärarna tycker om skiten. Nu längtar jag efter mat haha. Men ska passa på att städa lite innan jag ska käka och dra hem till plutten. Ska bara skicka in essän innan jag rör mig från datorn!

Sunshine

Vaknade ju vid tio idag och började inte förens tjugo över ett så hade mycket tid på mig imorse. Käkade god frukost i lugn och ro, skrev lite på uppsatsen och sen tog jag mig faktiskt tiden att gå till skolan också! Det var sjukt varmt! Härligt :) Två lektioner idag och nu är jag hemma. Ska fortsätta på uppsatsen, sen käka mat och sen åka till Alex :) Men om jag ska hinna klart så måste jag sätta igång nu! Hoppas ni andra får njuta av solen istället

Skivan!

Igår orkade jag faktikst inte skriva något. Var helt lagom död haha. Först på kvällen försvann huvudvärken. Vi var lediga igår så jag chillade bara hemma i soffan innan jag pallrade mig iväg till träningen. Skivan i tisdags var helt awesome! :D Jag blev klassens trotsålder haha..! Passar väl sådär ;) Men kul hade jag! Var hemma halv fem och somnade nästan på en gång (:

Har inte lagt in mina bilder än men snodde från facebook;


Skiva!

Skola i cirkus två timmar idag och nu är jag hemma och har precis gjort i ordning lite mat. Sen är det bara att göra sig redo för ikväll och tagga tagga tagga! Ikväll är det dags för min studentskiva :D wooop wooop! Kommer blir så najs :D


Ta mig dit

Vill tillbaka till London!


Kort dag :)

Skönt med korta skoldagar! Var endast i skolan i en timma och nu ska jag strax hitta på något att göra till lunch. Vet dock inte vad jag är sugen på men får försöka komma på något gott! Sedan ska jag ta tag i teknisk psykologi och börja hitta fakta till arbetet. Det blir nog spännande (:
Nu ska jag rota fram nått att äta :D

Måndag

Amen godmorrggoooon! Trist väder ut asså, me förhoppningsvis blir det finare! Skola i ungefär en timma idag och sen måste jag plugga lite teknisk psykologi. Har precis käkat frukost och ser att jag ska gå om en kvart så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna i tid! Ha en bra måndag.

Sova sova sova

Och vad gjorde jag efter förra inlägget då? Jo jag sov lite. Sen så sov jag lite till, och lite till och så liiiite till. Hahah. Kvart i fyra gick jag upp, käkade lite och sen drog till träningen. Nu sitter jag och kollar morden och är lite för pigg för att kunna somna inom nån timma eller två. Men jag börjar halv elva imorgon så det är naajs! Har bara en lektion imorgon, bokdiskussion. Så kanske borde läsa lite i boken ikväll hehe (a) jag är så duktig!

Tänkte först klippa mig imorgon, men jag sparar det för jag vill inte riskera att det ser fuult ut på skivan, så det får vara slitet några dagar till. Hellre det än att det typ blir fel och jag får en misslyckad frisyr. Eller vad säger ni VA? Så imorgon tänkte jag plugga faktiskt. Innan jag sen drar hem till Alex och kollar första Bajen matchen (:

Mys söndag

Här var det massa inlägg ser jag..! Haha, i fredags var jag iallafall bara hemma och tog det lugnt. Hoppades på att bli friskare. Lite friskare blev jag nog allt. Hoppas jag. Igår på dagen var jag också hemma, sen käkade jag middag och sen åkte jag hem till Alex och föra. Sen drog vi på party hemma hos Emma :) En kul kväll som avslutades halv tre då pappa kom och hämtade oss haha :D

Idag är det fett varmt ute så efter frukosten tog jag och Alex en promenad som slutade med en glass. Mycket trevligt! Nu har han precis åkt härifrån och jag tänkte städa lite innan det blir träning! En bra söndag.

Fredag

Igår var jag som sagt med Alex. Vi hängde hos mig ett tag innan vi åkte till honom för att sooova. Och kolla criminal :D Jobbigt bara att ta sig upp imorse. Speciellt eftersom han vägrar gå upp när hans klocka ringer en timma innan jag ska gå upp och han ligger bara och ställer om den hela tiden så att den ringer typ var tioende minut, liksom låt mig somna om :( haha! Jag tvingade iväg honom tredje gången klockan ringde och fick iallafall sova en halvtimma till. Seg skoldag men nu är jag hemma. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Funderar på att bara vara hemma så att jag blir frisk! Ska till Alex mormor imorgon på dagen, sen till Emma på kvällen och sen har vi ju skiva på tisdag som man vill vara pigg på! Så lutar åt en hemma kväll med Criminal minds och kanske lite sims?

Åt i skolan precis innan jag åkte hem men är ändå hungrig nu...vad är det med att alltid vara hungrig när man kommer hem igen? Haha, ska vänta ett tag och sen ta nån macka så jag inte dör innna middagen :D elleeerrr

Halsont -.-

Slut med skolan idag då. På svenskan idag var det några som höll tal. Var inte ett dugg inställd på att få höra det folk sa och jag är sjukt imponerad över hur dem vågade! Väldigt fina tal. Nu ska jag städa lite innan Alex hittar hit sen. Dock blir det inget gym för oss då båda har ont i halsen och ingen känner för att bli sjukare. Så vi får vänta lite med det....haha. Det här kommer ju aldrig igång :D
Vi ska iallafall käka middag och sen tänker jag tvinga ut honom på en promenad innan vi åker hem till honom hehe :D men nej, städa och oc var det liksooom

Helt slut

Låååång dag igår! Började med bråk på mentorstiden - underbara klass :') sen ped led, sen förbereda redovisningen, vid tre halv fyra gick vi och käkade pizza, tillbaka till skolan, fixa lite till, redovisning för föräldrar och ettorna och tvåorna, sen skynda hem till Tessan, fixa föra äta sen dra till tåget. Skivan var grymt kul och jag tog ett osäkert beslut och åkte hem redan vid 2. Ville helst stanna men åkte jag då fick jag sällskap och känner idag att det nog va bäst. Ont i halsen och svårt att prata haha! Men livet leker ändå liksom!

Börjar som tur va 11 idag! Så ska strax till skolan, sen efter ska jag vara med Alex! Vi ska leka duktiga och köpa gymkort haha :D Vi får väl se hur det går... ^^ Men nu måste jag fixa mig typ lite kanske


Sommarjobb tack

Snart är denna dag över vilket betyder en dag närmare studenten, och döden. Oja, här var vi positiva :D haha. Träningen gick bra och på vägen hem var det en av mammorna som frågade mig om jag hade sommarjobb, inte har jag det inte, så hon erbjöd sig att kolla på sitt jobb! Schysst ju :D
Full fart imorgon! Mentorstid kvart i tio, sen ped led och sen förbereda oss inför redovisningen på kvällen! Sen har vi redovisning, sen hem till Tessan och fixa oss och föra och sen är det dags för Orrens skiva :D naaajs! Men som sagt, låååång dag

Tisdag

Kort dag i skolan som sagt. Natur i cirka en timma och sedan debatt. Dock fick vi inte lika mycket tid som den andra debatt gruppen pga några anledingar vilket jag tycker är dåligt. Men det gick nog bra ändå. Ska bege mig mot träningen om lite mer än en timma så tänkte kolla på OC fram tills dess :D hihi

Hurry up

När kommer den riktiga vårvärmen egentligen?? Trött på att det ska snöa och regna, bläää. Vill ha sommar! Sommarlov. Med grillkvällar med mina tjejer, långa kvällspromenader i bara shorts, bada och sola, åh vad jag längtar! Mitt sista sommarlov blir det då. Och en vecka i sommar ska jag och Alex bo här ensamma en vecka. Kommer bli massa bra <3 Längtar till det med :D haha så kul. Vi har ju debatt imorgon, och gissa vad vi ska argumentera om? Tesen lyder såhär "inför en semestermånad istället för sommarlov" tack gode gud är vi emot det. Vem FAN vill inte ha sommarlov liksom? Underbaraste tiden på året ju :D Det är bara 58 dagar kvar till studenten, wooop!

Låt tiden gå fortare nu!


Måndag

Ännu en skoldag avklarad! Rätt seg men jag tog mig igenom den iallafall. Sitter och jobbar lite med teknisk psyokologin där vi har ett arbete att göra. Det blir nog intressant ska ni se! Ska inte göra något speciellt förens jag ska åka till Alex sen ikväll, typ städa lite. Blir alltid så stökigt när Alex har varit här haha :D han borde städa tycker jag!

Imorgon har jag bara en riktig lektion och sen en svenska debatt också. Så dagen imorgon lär ju gå rätt fort den med (: Nu är det inte långt kvar till studenten alltså :D as taggad!!

Why isn't my daddy like that

Träningen gick bra och det var visst foto idag! Hade jag heeeeöt glömt bort haha :D Men ah, hur snygg måste man vara på ett gymnastikfoto? Efter träningen har jag käkat och kollat/kollar just nu på en helt sjukt bra film. Nämlige Taken. Åh vad jag också vill ha en så cool pappa! Men min är rätt bra han med!

Skola imorgon då. Börjar vid nio och slutar...nån gång. Typ runt två eller så skulle jag tro. Vad jag hittar på efter skolan vet jag inte. Däremot ska jag till Alex sen på kvällen iallafall, så mycket vet jag! Duktigt va ;) nu ska jag fortsätta med Taken!

Plutte :*

Segis dag idag alltså haha. Somande om efter förra blogginlägget och vaknade för 45 minuter sen igen. Gjorde i ordning lite mat och nu kollar jag på reprisen av Desperate! :) Efter det är slut blir det väl bara mera chillande tills jag ska till träningen. Men det är ju liksom lugnt, söndagar är ju så kallad "vilodagen! så ;) haha!

Slänger in en söööööööt bild på min lilla plutt :D thihi :*


Söndag

Igår var det som sagt högskoleprovet. Vilket förstörde i princip heeeela lördagen! Upp klockan 7 liksom och sen sitta där till kl 4 -.- Men nu är det över iallafall! Efter skiten var jag med Alex hela eftermiddagen :) Vi gick till coop, käkade god mat, kollade på film och åt massa godis och hade de myyysigt :) thih.
Dock gick han för 30 minuter sen eftersom dom alltid ska repa cp tider... menmen. Idag blir det chillpill och sedan träning! Det blir naaajs! Skola imorgon sen också. Mindre najs men ah.

Vill inte :(

Högskoleprovet kan ta sig. Vad har jag för jävla nytta att svara rätt på deras skirfrågor? När kommer jag NÅGONSIN ha nytta av en sådan mattefråga som de ställer? Förklara det för mig tack. Dumma prov. Och så lägger dom det på en lördag också. Ännu bättre...Varför inte ha det en skoldag??? bläääääh

Fredag

Då var denna skoldag över också! Jag och Alex stannade hemma hos mig igår så det var inte så överdrivet farligt att gå upp imorse. Vi gick till coop igårkväll, godiset kostade 2.90 kr/h MEN VI KÖPTE FRUKT! kan ni tänka er :D Men det var asgott :D hihi.

Idag blir det bara chill och sedan plugga lite för mattedelen. Dags för högskoleprovet imorgon liksom, yey kul helg! -.- Men imorgon efter det blir det iallafall mysis med Alex :) Nu är det oc som gäller :*

RSS 2.0