Torsdag

Datorn började kårngla imorse när jag skulle publicera inlägget, så det funkade aldrig.. Men just nu är jag hemma för att jag har håltimma iallafall! :) Och jag drömde en jättemysig dröm i natt. Att vi hade ett lejon till husdjur som var hur snällt & gulligt som helst, det skulle ju inte vara helt fel eller hur? Det fick mig att tänka på den där videon jag har sett massor av gånger, med paret som hade ett lejon men var tvugna att lämna iväg det. åh :') Slänger in videon här nere :)
Får se om jag drar mig tillbaka till skolan sen, borde göra det. Men känns inte som att vi kommer göra någonting på svenskan och engelskan, och att jag kommer göra mer nytta här hemma, med att plugga & städa. Men jag får se :) Nu tänkte jag iallafall äta något och kolla på ett gossip avsnitt! pussen


Hello guys

Träningen gick bra, och nu ska jag kolla på Grey's innan jag tänkte börja med min samhälls uppsats, eller iallafall försöka börja! Men innan tv:n tänkte jag springa ner och fixa ett glas oboy, thihi! puss på er.

Önskeoutfit


Tänk dig dessa plagg tillsamma med någon svart väska, mörkaktig sjal & ballerina, hur snyggt är inte det?
tur att mina pengar kommer imorgon då, så jag kan dra iväg och shoppa lite! :)

Onsdag

Drömde en asbra dröm, så jag ville verkligen inte gå upp. Men för att jag inte ska komma försent var jag tvungen att avbryta den *snyft* Men i drömmen blev jag även av med min mobil, så det kanske var lika bra att jag var tvungen att gå upp (a) hehe :) Idag ska vi in till stan med klassen men innan det har vi som vanligt mentorstid så jag ska dra om 20 min. Så borde nog göra mig klar nu, eller vad säger ni? Anyway, jag skriver senare men får se när vi slutar idag, ifall jag hinner hem emellan träningen & stan, men hoppas på det. Annars kommer jag dö av hunger eftersom jag bara äger 11 kr just nu, suck...

To Chris

Dumma Chris, bara sitter och klagar på mig. Först för att jag blogga & sen för att jag aldrig skriver :o Vilket iddi han är, inte sant? =)
Har ju ingenting att skriva heller, så wiho vilket inlägg det här blir. Tummen upp på det. Har jäklans ont i huvudet och jag sitter och kollar på Christine, mucho fun.. Men nu tänker jag avsluta detta väldigt uppskattande inlägg. Hare :*


Halloj

Hej på er :) Har inte orkat skriva någit idag ännu, men skolan funkade bra och väl hemma somnade jag (a) Sen kollade jag lite på I am Legend, innan det var mat.  Har precis varit och mött pluttisnutt i hagstära, och nu ska jag även följa med henne och köpa pizza, fast inte till mig dårå :p men vi hörs senare!


snuttiplutt! <3

Tisdag

Har nog aldrig känt mig såhär trött någon morgon, eller okej. Men inte på länge iallafall, skulle göra vad som helst för att få sova ännu mer! Så är det alltid, lite konstigt egentligen. Man vill ju typ inte gå och lägga sig på kvällarna, alltid massa saker man vill göra istället. Sen på morgonen vill man ingnting förutom att ligga kvar i sängen, och då ångrar man sig att man inte gick och la sig tidigare. Men det slutar alltid med att man sitter där nästa natt igen och gör allt förutom att sova, hrm!

Well, har en rätt chill skoldag idag, eller typ inte men jag kan låtsas så låter det lite lockande iallafall! Slutar vid tre och då har jag nada att göra, om jag inte ska springa, göra samhällen eller sova! Men vi får väl se vad som dyker upp under dagen!

Pussar!


åh, sova! <3

Nighty

Har varit en skön dag. Träningen sög men jag orkar verkligen inte bry mig. Pallar inte med den alls just nu. Gick därifrån och jag skiter i om alla (utom Matilda, puss gumman!) är sura på mig, fine var det då men ni vet vad jag tycker och om ni tjatar blir jag bara mer irriterad så låt mig bara vara, så svårt är det inte!
Kvällen har iallafall varit jättehärligt, har chillat galet med Jessie & Helena. Vi har spela poker & gin rummie med massa musik och godis, som jag egentligen inte får äta, men jag åt ingenting förra veckan, jag var arg och choklad var en bra lösning! Nu blir det sängen för att sedan vakna upp till ytterligare en chilldag till. lovleey.

Snabb update

Hello sötisar :) Hann hem emellan skolan och träningen, så nu sitter jag här hemma. Ska iofs gå om fem minuter så det här får bli ett kort inlägg. Dagen gick bra och fort och jag har insett hur fucking lite det är kvar i skolan, wiho på det asså! Längtar efter sommarlovet så jäklans mycket nuu! fan vad kul den här sommaren ska bli! Men nu måste jag byta om lite snabbt innan jag måste dra, peace!

Jeans från cheap monday, linne från hm, kofta från prag, skor från skopunkten
 

Måndag

God morgon!
En ny vecka nu då, skönt enligt med för det betyder att det blir färre veckor kvar till sommarlovet. Idag blir det segt med uppdateringar, jag slutar inte förens 16.20 och vid fem blir det träning (tror jag.) Det beror lite på hur jag mår under dagen & om jag tror att jag hinner klart med natursaken även fast jag tränar. Vi får se helt enkelt. Men nu måste jag göra mig klar här om jag inte ska gå til skolan i en stor tröja och håret helt cp. haha gash, folk skulle ju få mardrömmer eller nått!

Good night

Träningen gick bra, och jag lyckades köra på bra trots att min hals knasar & jag är dunder förkyld. Men hatar att vara borta från träningen, känner mig som en fet flodhäst då. Men det var iallafall kul. Sen har jag även försökt att börja med natur uppsatsen, det har väl gått.. sådär. Har fått ihop 4 hela rader (a) Men har imorgon på mig också så det ska nog gå :) Vill ju höja mitt betyg så!
Nu blir det snart sängen för min del, är trött och har ju ändå ingenting för mig så varför inte lixom? Imorgon börjar en ny vecka som jag hoppas på inte kommer bli hur fullspäckad som helst! Jag ska blad annat hitta på något att göra på valbrog, plugga lite, fira min bror och hinna ta det lugnt. Men det ska nog bli bra det här. Eller ah, vi får se. Men ja, ha en bra kväll nu mina vänner.


Promenad till träningen

Dagen har besått av solning, skohandling och läsa lite i boken vi fick. Så nu är jag utvilad och jätteseg efter att ha legat ute i ca 40 minuter. Men på samma sätt är det ju så härligt! :) Har tråkigt just nu, så tänkte faktist ta och gå till träningen, eller iallafall börja gå mot huddinge nu. Jag skriver säkert lite ikväll också, men nu får det räcka för det här inlägget iallafall.

haha föresten, ni har väl sett Ballar av stål? När dom åker runt och kastar cheeseburgare på folk? Tror ni inte att några ungdomskillar stannar en bil, säger heeej, hur är läget och sen kastar två cheeseburgare på oss när vi står med Elli och väntar på bussen. Haha, lite illa att man inte har något bättre för sig runt 1 en lördagskväll XD

Söndag

Jag känner att mina uppdateringar bara blir sämre och sämre. Men nu när det är så fint väder och jag nästan inte har något plugg alls försöker jag faktikst att sitta vid datorn så lite som möjligt. Och det kan ni väl förstå? ;D Kan iallafall berätta lite kort om gårdagen innan jag rusar ner och äter något eftersom jag är stört hungrg!
Iallafall, på dagen var jag ett tag med Nellapella :) Vi gjorde väl inte alt för mycket, var lite med valparna, och sen bara satt och snacka/gjorde ingenting. Var tvngen att dra hem rätt snabbt eftersom jag skulle käka och sen göra mig i ordning för att jag och Jessie sedan skulle dra hem till Rikki! Där spenderades hela kvällen med dom från älvjsö, några random och Elli var där en stund med :)) Vid kvart i tre eller något kom papi och hämtade oss och sen var det bara rakt i säng hemma då jag var sjukt trött. Men gårkvällen var iallafall rolig och nu känns det som jag svälter. Så det här får bli ett avslut på detta inlägg, men ni får ha en bra söndag. Och njut av värmen för det tänker jag verkligen göra. pusspåer!


pluttisarna!

Wonderfull

Idag är en bra dag! Solen skiner, det är inget mindre än 18-19 grader, jag har planer för ikväll, och jag har inget plugg att tänka på. Kan det blir bättre? Och juste, nu har jag inte alls många skoldagar kvar, endast 26 så nej, det kan inte bli mycket bättre än nu alltså. (Förutom till sommarlovet då!)
Har legat ute i solen i kanske 1½ timma, och lite färg har jag allt fått. Sitter just nu inne, har kollat på Monk och käkat lte taco rester från igår, så nu är jag mätt också, great. Men här inne kan jag ju inte sitta, det är alldeles för varmt för det! Ha en underbar dag :)

enjoy

Lördag

God morgon! :) Hann inte skriva någonting igår innan jag åkte hemifrån. Men jag hade iallafall roligt och dom spelade jättebra (as usual!) Vi mötte upp dom vid åtta, och satt där och väntade för dom spelade inte förens vid halv tio :p hehe.. sen efter dom hade spela klart kollade på vi Hollywood make believe innan jag och Jessie drog hem samtidigt som Johanna, Hanna, Blomman, Hanna och Millan. Dom andra skulle nog hem till Rikki men vi var för trötta så vi åkte hem istället (a) När jag sedan var hemma somnade jag nästan på en gång och då var klockan ändå bara lite över tolv! Men nu tänkte jag göra i ordning lite frukost & gå ut och lägga mig i solen, det är ju vaaaarmt ute. Ha en bra dag, vi hörs senare :*

Kort inlägg

Känns som att livet leker just nu. Jag är jätteglad, men det är soligt ute , vi fick sluta en hel timma tidigare & det är fredag, så varför skulle jag inte vara glad? ;) Solen som är så välkommen har varit framme hela dagen, attans att jag hade svarta jeans sm brände på benen dårå.. men skönt var det iallafall! :)
Nu har jag inte tid att sitta här, måste fixa i ordning maten och sen göra mig i ordning. Jag och Jessie ska på bhls spelning och vi ska väl åka runt sju eller så. Men ni får ha en bra fredag, kanske slänger in något innan jag sticker. Ppusspåer

Fredag

Idag är en bra dag. Förutom att vi har engelska nationella och vi går till fyra. Men annars är det en bra dag, det är ju fredag! :) Och jag har inte försovit mig heller... hehe :) Provet börjar 08.30 så då måste jag vara i skolan så vi får hoppas på att tågen inte är försenade. Men för att hinna klart nu måste jag slita mig från datorn. Jag slutar fyra så är hemma någonhånh efter det! seya

Juste, jag är en av de tre som är kvar i tälvingen som månadens blogg! Rösta gärna på mig, för nu har alla röster nollställts och alla kan röst igen. Om du vill rösta på mig, så är jag nummer tre :) Röstar gör du här!

Tv-nörd

Kom precis innan för dörren. Följde med Jessie till coop så nu har jag rört på fläsket ännu mera, wihey. Nu är det däremot Criminal Minds som väntar och snyggingen som spelar Derek Morgan. Vi hörs senare!

*ögongodis!*

Duktiga jag!

Cred till mig för att jag gick till skolan imorse istället för att slösa tid framför datorn hemma & för att jag inte hoppade över datorgrafiken fastän jag hade håltimma innan! Sånt händer inte ofta de (: Sen att vi knappt har något plugg kvar den här terminen är ju inget att deppa för. wiho, hej sommar!
Nu blir det däremot lite tv (a) och sedan fortsätta med städningen. Jag slänger in nått senare. :*

Torsdag

God morgon bloggen! Försov mig gjorde jag inte imorse, däremot gick jag upp jätte mycket för tidigt, för att jag inte skulle försova mig :b Så nu sitter jag här helt färdig.. funderar faktiskt på att gå redan nu. Men får se. Vi börjar ju med provet, kan ingenting och fattar ingenting. Jättebra! Går till halv fem idag, men har ju ingen småträning så kommer troligtvis hem efter det. Måste städa klart i mitt rum eftersom jag bara började lite igår :b Men ni ä nog inte så jätte intresserade av det, så nu tänkte jag slänga in en outfit och sedan dra!


Byxorna vet jag inte vart dom kommer ifrån.
Tröjan vet jag inte heller, men tror det är new yorker.
Skorna är från skopunkten.

Träningen

Det var inte en smart idé att träna. Körde inte så mycket, körde ca 3 varv, dansen & friståendet och av det där lilla vart jag helt snurrig. Kände mig full igen ;b Så jag åkte hem igen, och väl hemma har jag inte alls gjort mycket, fastän jag borde plugga in lite spanska ord. Men sitter och kollar på Cold case, men efter det är det dags för Grey's anatomy! Sedan får jag försöka att lära mig lite spanska, innan det blir dags för sängen. Får absolut inte försova mig imorgon, eftersom provet är första lektionen... gash :| Aja, får hoppas på att det går bra! Slutar dock jätte sent imorgon, halv fem! :/ Menmen, inte långt kvar till sommarlovet! :)


den här glassen skulle inte sitta helt fel just nu!

Forever21

Har kikat runt lite på forever21, och fy satan vad jag älskar deras kläder! Sjukt snygga, det ända som är jobbigt är att man vet ju inte hur någonting sitter eftersom man måste beställa. Har dock beställt en gång, och dom kläderna satt jättebra, men vem vet.. det kanske bara var tur just den gången :b Men funderar ändå på att beställa igen, när mina pengar kommer.

Här är bara LITE av det jag suktar efter;








Sen att jag har hört av flera stycken att dom kanske kommer komma till Sverige är ju bara hur underbart som helst, tycker ni inte? :D


Onsdag

Det blev ingen mer bloggning för min del igår, satt ändå bara vid datorn/kollade på tv. Så hade inget spännande att berätta (: hehe. Och jag är ju som sagt hemma idag. Skönt att få vila upp mig en dag, för imorgon är det dags för andra delen av spanska kursprovet, och på fredag engelska nationella så dom kan jag inte missa!

Jag hade egentligen tänkt att åka till stan med Jessie idag, men har jätte ont i huvudet och är trött så det blev inte så. Nu sitter vi istället och kollar på Guldkompassen, men jag funderar på att gå och fixa lite mat. Typ pannkakor eller nått (a) gotti. Sen har jag även inte bestämt mig ifall jag ska träna ikväll, vill ju ändå åka dit. Sötaste Emelié fyller ju år idag så! Men jag får väl vänta och se hur jag mår resten av dagen. Men nu blir det pannkakor, puss!


Dagen

Skoldagen var inte det lättaste, kände mig yr större delen av dagen (kände mig skit packad!) men jag överlevde iallafall! Fick tillbaka samhällsuppsatsen, wiho vg på den. Trodde jag aldrig :) När jag kom hem somade jag på en gång, vaknade av ett sms av Jessie där hon undrade om jag ville käka pizza, har egentligen inte råd men eftersom pappa la över lite pengar till mig igår hade jag råd med en barnpizza. Gash vad mätt jag blev på den lilla asså :o
Nu sitter jag iallafall framför tv:n och kollar på vänner. Känner att jag förmodligen kommer somna snart också, är jättetrött och har fortfarande ont i huvudet och halsen. Men men, är ledig imorgon iallafall! Eller ledig och ledig, men vi har typ idrottsdag och jag kan inte vara med på den. Så en dag hemma imorgon blir skönt :)


i prag :)

Tisdag

Asså gah, jag orkar inte bli sjuk! Ingenting försvann under natten, eller okej. Den mesta tröttheten gjorde det, men jag har skit ont i halsen, ont i huvudet och fryser. Jag hatar att vara sjuk! Får se hur länge jag orkar med skolan idag då, men ska iallafall gå dit. Slutar vid tre och vi har inte så jobbga lektioner, så jag kanske överlever ändå. Men nu ska jag ta och leta fram lite kläder och sen börja bege mig mot tåget. Ha en bra tisdag mina vänner, och glöm inte att rösta i inlägget nedan! :)

Rösta på dom :)

Förberedningen för svenskan gick som jag trodde, inte bra! Och jag vet att det inte skulle bli ett till inlägg, men hey.. skit samma Kommentarerna svarar jag dock på imorgon, på tok för trött för att göra det nu. Huvudvärken sitter kvar, likaså tröttheten. Min röst börjar låta konstigt och jag börjar få ont i halsen, great lixom. Och allt jag ville med den här texten var att påminna er att rösta på dom söta grabbarna i bandet som fortfarande är med i Made in sweden tävlingen på tv4. Dom blir så sjukt glada & är tacksamma för alla röster som dom får. Inte alls jobbigt, tar ca en minut så det kan ni väl offra för dom? (a) Bohemian Lifestyle heter dom, och röstar gör du här. Så var snälla och offra en minut åt mina kompisar. Det upskattas! :) pusspåer



vote on these guys!

Pissigt humör

Jag är hur jävla trött som helst, har en huvudvärk som gör att jag håller på att dö (eller det känns så iallafall!) och jag är på dåligt humör. Var glad hela skoldagen, men vart på det sämre humöret när jag kom till träningen. hrrm, brukar vara tvärtom? well, nu är det så iallafall.
Att blogga är ingenting som står på min lista idag, blir bara det här. Ska börja lite smått på min svenska skit (yeah right) sen blir det sängen för jag orkar ingenting just nu. Hejsan hoppsan, sköt om er! :*

Tänk att några få ord kan göra en så glad.

Måndag

Nu ska jag strax ta och åka till skolan. Har en lång dag framför mig. Jag börjar 09.20 och slutar 16.20. Eller kanske lite tidigare, vi har nämligen kursprov i spanska idag, sista lektionen. Så jag får se hur lång tid det tar. Hoppas att det går bra iallafall! Har inte direkt kunnat plugga på det, well.. jag får se :)
Sen direkt efter skolan är det träning, hinner inte hem emellan. Så det betyder att jag inte kommer att vara hemma förens vid åtta ikväll. Stressdag med andra ord. Men jag överlever. Men ni får ha en bra måndag dårå! =)


jag vill tillbaka... spanien 08

Sweeney todd

Träningen idag gick helt okej, alla var rätt ofokuserade tror jag ;b Men det var roligt iallafall :) Just nu sitter jag och kollar på Sweeney todd som går på tv, har aldrig sett den mengärna velat. Passar perfekt att den går ikväll dårå :) Kolla in den, nu på canal+ DRAMA =)


Igår!

Gårkvällen då. Den var sjukt kul! Jag mötte upp Martina vid kvarnbegrsplan strax efter kl sex. Då gick vi hem till Sanna där det var massa brudar. Bland annat Tessan som har varit sjuk hela den här, och förra veckan! ;( Men hon skulle inte med utan vara bara där medans alla var hos Sanna. Men vi gick igen nästan på en gång för att hinna med bussen. Vi åkte lite fel på vägen, men vi kan ta och skylla det på busschauffören. Om det nu stavas så, men skit samma egentligen, det var hans fel. Men efter lite om och men kom vi fram och Erik satt och väntade på oss. Stackaren som hade suttit där i nästan en halv timma :b hehe. Det tog ett tag innan det var deras tur att spela men vi kollade på dom andra banden så länge, och sen kom även Tessan dit! :D Hennes föräldrar hade ändrat sig, så hon fick komma! wiiie! Och sen kom Jessie & Helena också :D way.
Sen var det äntligen deras tur att spela, fan vilket drag! Dom spelade så sjukt bra och fick igång hela publiken! :D Dom fick bara 12 minuter på sig (Det var en tävling, rockkarusellen!) men dom gjorde grymt bra ifrån sig! Sen var det bara att vänta i någon timma, då åkte Tessan, Sanna, Martina & alla andra brudar jag kom dit med hem, men jag, Jessie och Heena stannade kvar. Vi gick och köpte lite fika, var lite med bandet och satt och väntade helt enkelt. Sen var det dags att få reda på vinnarna, som sedan kommer att representera stockholm i riksfinalen som hålls i Eskilstuna! Dom låg trea när man hade fått höra juryns röster, men sen var det das för publikens röster, och tack vare alla dom så vann dom! Till och med jag var skit nervös, fatta hur dom kände då lixom! :b Men dom vann iallafall ( :D :D ) så den 16 maj spelar dom i finalen! Men dom fick även spela igen efter dom tagit emot priset, och dom var lika bra då, även fast Pontus röst hade lagt av helt :b
Efter dom hade spelat klart började dom flesta som var kvar dra sig hem mot Jesper. Där våran kväll avslutades med dricka, härligt sällskap och glada grabbar efter dom hade taigt hem segern! Vid tre ringde vi papi så fick han hämta oss (a) Så runt halv fyra var vi hemma. Men det var iallafall grymt kul igår, och dom spelade skitbra! Får hoppas att det går lika bra i finalen nu då :D

Bilder från igår:


När dom fått reda på att dom vann. Duktiga pojkar :)
(Pontus vann även scenperson & vann en microfon!)


Rikki & Jesper gör sig redo att spela igen


Danne, Pontus  & Jesper!


Grabbarna spelar! :)


Helena och Jessie :D


Hemma hos Jesper fick jag göra massa frisyrer på honom! :D haha

Söndag

Dålig uppdatering x1000 igår. Men jag hade inget att skriva så då kunde jag lika gärna låta bli, inte sant? ;) Vaknade för en stund sen, är lite förvånad att jag vaknade såpass tidigt, eftersom jag inte kom i säng runt halv fyra-fyra igår.. hah. Men nu ska jag iallafall röra mig ner mot köket för att fixa frukost :) Och sitta lite i solen kanske, skulle ju inte vara helt fel :)
Senare tar jag och berättar om gårkvällen, som för övrigt var jättekul! Och som pricken över i ska ni få lite bilder också, för duktiga jag fotade lite, thihi (a) Men nej, frukosten väntar!

Lördag

Hallå bloggen :) Gick upp för någon timma sen och sen dess ha jag suttit och kollat på Monk. Haha han är ju så rolig (a) Men nu är det slut, och papi står och gör i ordning korv så tänkte pasa på att käka lite och sen hoppa in i duschen. Ikväll ska jag som sagt på spelning och ska möta upp Martina runt 6, innan vi möter alla andra :) Men nej, är jättehungrig så måste gå nu :)
Ha en bra lördag!

Kväll



yep, det blev en hemmakväll. Inte speciellt roligt, men jag överlever iallafall. Har suttit och glott på tv med mamma och pappa hela kvällen, haha det var ett tag sen jag gjorde det asså! men rätt skönt ändå. Sitta helt ofixad och gör ingenting. Ska däremot ut imorgonkväll (thank god!) ska först på deras spelning, och sen får jag se vad som händer. Men det är iallafall något :) Men nu ska jag återgå till en film jag kollar på, Flightplan heter den. Visas på kanal 5 just nu :)
Glöm inte att rösta! Här röstar du på mina kompisar som spelar i bandet, som är med i tvälingen. Och här röstar du på mig som månadens blogg (eller på någon annan!) pusspåer!

Rätt lugnt nu

Skolan känns rätt lugn nu, och den kommer vara rätt lugn resten av terminen. Så stört skönt! Det vi har är kursprov (spanska) nationella (matte&engelska) och sen ett kriminologiprov, läsa två böcker (svenska&engelska) två samhällsuppsatser och ett arbete i natrkunskap och geografi. Och det är inte så farligt, med tanke på att jag inte kan plugga till kursprovet, nationella eller kriminologin. Känns bra eftersom jag har haft så mycket nu på senare tid. Men snart är allt över :)
Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, men det orkar jag inte ens tänka på just nu. Är sjukt trött och hungrig. Så förhoppningsvis ska vi äta snart och då blir jag väl antagligen lite piggare också, och sen får jag se vart kvällen leder mig. Men nu ska jag ta och kolla vidare på Tod model som jag egentligen inte alls gillar, men min syster kollar på det så.. =b


Fredag

God morgon! :) Det får bli ett snabbt inlägg för lilla jag försov mig lite. Och skoldagen idag är ändå rätt lång, för att vara fredag lixom... vi slutar 4 -.- Men sen är det helg så det är inget att gråta över! :) Kvällens planer är oklara, men får helt enkelt se senare under dagen vad som händer. Men nu måste jag skynda mig. Vi hörs senare! pusspåer
Och glöm inte att rösta i inlägget nedan! Ni kan rösta hur många gånger som helst med en timmes mellanrum! :)


gaah ge mig sommar nu asså!

Rösta! :)

God kvällers! Småträningen gick bra, men nu kommer jag inte få träffa sötsarna förens den 3 maj igen! Lite surt, men skit samma.. jag överlever (a) Papi var snäll och hämtade mig eftersom jag missade bussen för vi ledare satt och pratade lite om uppvisningen efter. Och nu har jag precis kollat på Criminal Minds, åh vad jag älskar det programmet. Gillar det mer nu, tror nog det är för jag läser kriminologi, då har jag väl automatsikt blivit mer intresserad och insatt. Men bra är det iallfall :) Nu ska jag ta och läsa min engelskabok och sen sova. Har huvudvärk, och jag hatar det. Men kan ju inte säga att det är ovanligt... hehe

Och gå gärna in och rösta på dom söta grabbarna som spelar i bandet jag brukar kolla på! Dom är med i någon tävling :) Dom heter Bohemian Lifestyle, så rösta på Bohemian Lifestyle - Capital Bohemia! Och röstar gör du här!

Lektion

Hej bloggen. Sitter på datorgrafiken just nu, men den slutar om ca tio minuter. den har gått rätt snabbt så det har inte gjort så mycket. :) När jag slutar ska jag möta upp Jessie i centrum och vi ska käka glass och så skulle hon kolla på någonting annat.
Sedan drar jag iväg på småträningen. Är hemma igen runt halv åtta ikväll, så då blir det uppdatering.  pusspåer

Torsdag

God morgon! Veckans långsta skoldag idag dårå. Mellan halv tio och halv fem. Eller det kanske inte är veckans längsta, men den känns som det iallafall eftersom vi slutar så sent. Och sen har jag småträning vid klockan sex. Stört jobbigt eftersom jag inte hinner hem emellan.. menmen. Terminens sista träning med dom små, sen kommer jag inte träffa dom förens den 3 maj då vi har uppvisning. Sen får jag se om jag ska fortsätta eller inte. Beror lite på.. Men iallafall, sen efter det har jag inget planerat. Läsa lite i min engleskabok eftersom den ska vara klar imorgon och jag läste inte ett skit igår. Illa.

Sen när jag låg och väntade på att Scrubs skulle börja igårkväll, så tog jag fram en mapp vi fick när vi slutade skolan i sexan. Den innehöll arbeten och sånt från 4, 5 och 6. Så stört kul att kolla igenom den, och kan ju verkligen hoppas att jag blivit bättre på att typ skriva och sånt. Haha jäklans vilka historier! ;D Men det jag skulle komma fram till var, att vi jobbade om "Boken om mig" Typ under ett år. Och ett av dem kapitlerna var "Min bästis" Asså gulle. vem tror ni jag skrev om där? Jo Nellapellaplutt såklart. Och det var lixom i fyran. Puss på henne som stått ut med mig ända sen vi lärde oss prata (undantag halva sexan och sjuan då..) men ändå! Hade en jättefin bild på henne där :D men sitter vid min gamla dator och där är det jätte jobbigt att ladda in bilder, så ni får några nadra bildre på sötisen&mig istället! =)

   
  
    
Jag älskar dig gumman!

Träning

Duktiga lilla jag gick ända hemifrån till huddinge. Det tog mig 40 minuter, så lite extra träning har jag förhoppningsvis fått (a) Och träningen var jätte rolig idag. Tack vare mig och Emma dårå ;) Thom kommer ju alltid en timma sent, så vi värmer upp och sånt själva på onsdagar. Och vi har bestämt oss för att bli seriösa. Eller okej, lite iallafall. Så jag och Emma lekte tränare, haha akta vad bra vi var :') Dock höll det inte ens hela träningen men en stund iallafall! (a)

Nu sitter jag och kollar på Grey's som alla andra onsdag (tv-nörd!) Det slutar om 20 minuter, och då hade jag tänkt att jag skulle läsa lite i den super tråkiga engelskaboken. Jag har dock gett upp mina förhoppningar på att läsa ut den, det kommer jag nog aldrig att klara. Men ändå. Jag klarar mig utan att ha läst den =b Men nu ska jag fortsätta kolla på tv:n. pusspåer

Klar! :D

wiho, jag är klar! Nu har jag precis skickat in arbetet, och jag lyckades skrapa ihop hela tio sidor! Lite smått stolt över mig sjäv måste jag säga, trodde jag aldrig. Dessvärre hinner jag inte träffa Christian idag, jag ska ju möta Emma & Fanny om två timmar så :/ Men jag får se till att vara med honom någon annan gång, inte för att kommer tro på det, men ändå =)

Och efter att ha gjrot det här arbetet vart jag ju riktigt sugen på att se filmen som handlar om honom. In the light of the moon heter den (det finns flera!) .. hrm år försöka se till att få tag i den, nu vart jag riktigt nyfiken (a) :)


Onsdag

Är inte klar med arbetet ännu, men tog en liten paus för att blogga (a) Men jag hoppas att jag blir klar nogorlunda snart, för då hinner jag träffa Chris ocskå :) Men vi får se. Gårkvällen gick ialafall åt plugg. Hrm, kanske jag borde bli bättre på att lägga upp mina arbteten? Jag menar, vi har vetat om det här i minst 3 veckor, och jag gör i princip hela arbetet nu. Visst jag kommer ju hinna klart, men det är inte alls säkert att det blir lika bra som det skulle blivit om jag börjat för 3 veckor sen. Men aja, det är smällar man får ta.
Har träning sen idag också, ska bli kul. Chansar på att jag ska möta Emma och Fanny vid fyra i huddinge eller nått sånt, som alltid! :) thihi. Men nej om jag ska hinna göra något annat idag än plugga måste jag nog fortsätta nu. Ha en bra onsdag! Vi hörs ikväll, eller tidigare ♥


Ledig imorgon!

God dagens mina vänner :) Helt okej dag i skolan idag, fick reda på att jag inte måste komma dit imorgon heller, skönt! Men måste ha skickat in arbetet senast kl 17, annars ligger jag illa till. Så måste kämpa med det hela kvällen, och förhoppningsvis hinner jag klart. Och om jag gör det ska jag träffa Chris imorgon (:
Anyway, kan inte göra så mycket just nu.. Mamma ska låna en bok på biblioteket till mig, men hon kommer inte förens vid typ 8, och sen är det ju Ugly betty, och dubbelavsnitt av Desperate som väntar. Så det lär ju inte bli så mycket jobb innan klockan tio ikväll (a) Eller jo, ska skriva analysen, och metod och sånt. Men det går nog rätt nabbt hoppas jag :) Men nej, nu blir det krimplugg, och Harry potter som Jessie sitter och kollar på. Ha en bra fortsatt dag!


Tisdag

God morgon :) Jag vet att det är härligt att sommaren börjar komma, och fåglarna kvittar och allt det där, men akta vad sur jag blev, fåglarna kvittrade som satan halv fem imorse. Det vaknade självklart jag av, inte det roligaste med tanke på att jag inte somnade förens runt två, halv tre.. Men som tur var somnade jag om, sov i två timmar och nu är jag uppe igen.
Ska ner och käka frukost strax. Ska se om jag hinner plugga lite nu också, vill bli klar med uppsatsen idag, för då kanske jag kommer vara ledig på onsdag. Och om jag är det ska jag träffa säret Chris =) Så får hoppas att jag blir klar idag då! (; Men nu väntar frukosten! Ha en bra dag!



tycker ni att jag ska klippa lugg igen?

Inte långt kvar nu

Träningen gick bra, den var rolig och inte alltför seriös. Men det var skönt att träna igen :) Bara Thom där också, och det är ju roligast då. Det suger iofs att jag vart riktigt sugen på att spela basket istället bara för att pappa fråga varför vi aldrig gjorde det ;d men vi har bestämt att ha det som uppvärming på onsdag iallafall (a) kuuul!
Och så har jag även suttit och jobbat med kriminologin ett tag nu, orkar inte så mycket mer längre. Ska ta och skriva restan imorgon, kommer bli jobbigt.. menmen. Sen räknade mattesnillet jag ut att vi bara ha 35 skoldagar kvar! Så jäkla skönt, sen är det sommarlov som vätar mina vänner :) GREAT :D Men nu ska jag ta och göra nått annat kul.
Puss på er!


Förmiddag med Nella


slitna jävlar ;D


Förmiddagen har jag spenderat med Nella :) Tjockisen och jag har inte gjort mycket, hon har ju opererat sig så hon kan inte göra så mycket annat än att kola tv. =b Men nu är jag hemma igen, och ska strax göra mig klar för att dra iväg på min efterlängtade träning. Det kommer säkert sluta med att jag bir sur på någon tränare, som det brukar. Men shit the same :) Och efter träningen blir det krimplugg & sen sova! Imorgon är det skola, och en liten fågel viskade till mig att Tessan fortfarande är sjuk, och så det betyder att hon itne kommer imorgon, attsingen då. Men jag får väl klara mig ensam.. höhö. Dumma dig, ta och bli frisk nu! <3


och glöm inte att rösta här, om du gillar mig blogg, nummer 48 ;)

Måndag

God morgon :) Rätt kass uppdatering igår, men jag orkar inte sitta vid datorn så mycket på lovet, och om jag ändå inte gör någonting får jag inget roligt att skriva om. Och den kommer nog inte bli så mycket bättre idag heller, jag ska strax ner och käka frukost. Är grymt hungrig, och sen ska jag se om Nellapella orkar träffa mig som hon sa, och senare ikväll är det äntligen träning. Har inte tränat på hela lovet, så ska bli jätteskönt!

Men nu är det dags för frukost! puss på er


Blommor


Det känns verkligen som sommar! Har suttit ute i solen nu ett tag, vart dock inget läsande (a) menmen. Sen upptäckte jag massa blommor som fanns på tomten, åh sommar!


Söndag

Ännu en dag då solen är framme, härligt va? Har inte fått mycket sömn i natt, hade jätte svårt att somna. Men nu är jag ändå rätt pigg. Ska strax ta och fixa i ordning frukost, och gå ut i solen och försöka komma någon vart i min engelskabok, som för övrigt här den sämsta bok jag någonsin läst. Men mitt mål är att läsa ut den här, hehe (a) vi får väl se hur det går med det.. Men nu blir det frukost!

Sista för ikväll

Tur att jag hade stört roligt igårkväll, eftersom den här dagen har varit super boring. Och nu börjar ju lovet ta slut. Men det ska blir lite skönt att komma tillbaka till skolan (huh, inte så ofta man får höra sånt av mig ;)) för då betyder det att vi kommer närmare sommarlovet! Det är inte så långt kvar dit, och det måste ju nästan vara den lyckligaste tiden på året. Så jäkla skönt :) Och den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;)
Nu sitter jag iallafall och kollar på någontin på tv:n, vet inte vad det är men det är väl ändå helt okej. Men nu ska jag återgå till det, och det här blir också kvällens sista inlägg.
Puss på er!


sommaren förra året, precis innan utgång.

Färdig städat!

Nu är det färdig städat. Det tog mig ca 2½ timmar. Jobbigt, men å andra sidan satt jag och kollade på Rädda willy 3 samtidigt (a) thihi. Men nu är det klart, och jag har duschat så ska göra mig klar nu. Dom ska vara här runt 4, så det betyder att jag måste vara klar halv, för om jag känner dom rätt kommer dom alltd tidigt :')
Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Det återstår att se. Har ju ändå lite av min dricka kvar, även fast jag var superduper snäll och gav en massa till Erik ;o well.. Jag är alltd snäll :] Men nej, nu måste jag göra mig i ordning. Ha en bra dag mina vänner!

Lördag

God morgon bloggen! Jag är superduper trött just nu. Men det lär väl bli så om man inte kommer i säng förens vid tre och sen går upp vid tio.. hrm. Och anledning till att jag är uppe nu är för jag måste städa. Morfar och Barbro kommer på påskmiddag, och jag får lite cash om jag städar här hemma. Så jag erbjöd mig att göra det :p
Men iallafall, gårkvällen var sjukt rolig! Jag åkte först hem till Rill med Ells, men där var det sjukt tråkigt! Så efter ungefär en timma åkte jag hem igen. Var hemma runt tjugo minuter innan jag gick för att möta Jessie & Helena, vi mötte sen upp Tobbe, och sen gick vi till Pontus. Där var det stört roligt :) Massa roligt folk och dricka. Runt två skulle alla dra hemåt för att Pontus skulle upp tidigt idag. Men det gjorde inte mig något, eftersom jag också skulle det!
Men nej, nu måste jag ner och käka någonting och sen blir det städning! Hoppas alla hade en bra fredagkväll, för min var hur kul som helst!

Ha en bra kväll

Kvällens planer är ändrade. Jag ska inte hem till Pontus, även om det hade varit jättekul. Men typ ingen annan kunde dra dit så jag orkade inte åka då. Istället ska jag hem till Rill, där det blir grillning och chillkrök, tror jag. Det antar jag att jag får se när jag kommer dit. Så ska ta och börja göra mig i ordning nu.

Ha en bra kväll!

Everything can't be funny

Har inte gjort speciellt mycket roligt den här dagen. Den kan sammanfatts med tv, dator, solning, läsning och kriminologiplugg. Men det har behövts iallafall. Har ungefär halva arbetet i krimonologin kvar, men det ska väl gå. Boken i engelskan kämpar jag mig verkligen igenom, den är ju hur fucking dålig som helst! Och nu ska den tråkiga dagen fortsätta. Ska ta och städa i mit rum så jag slipper det imorgon. För imorgon kommer morfar och Barbro på middag, och då ska jag städa typ hela huset och tjäna lite stålar!
Men dagen ska inte sluta lika tråkig. Ska kanske hem till Pontus. Beror på om jag får med mig någon, vill inte åka dit själv, men vi får se hur det blir med den saken. Skulle iallafall vara roligt :) Men nu ska jag ägna mig åt städning som sagt. Jag skriver förmodligen lite senare igen :)


åh, vill ha mitt långa hår igen.

Fredag

Hej bloggen! Mitt internet har krånglat jätte mycket, så det tar jättelång tid att få upp bloggen, svara på kommentarer mm. Men nu funkar det iallafall, ett tag hoppas jag. Gårkvällen var iallafall jättekul :) Jag skulle egentligen ha sovit kvar där, men ja åkte hem runt ett istället. Men tack Tessan & Sanna för att jag fick komma! :D

Och just nu sitter jag och kollar på Rädda willy 2, thihi. Ettan var igår, och så är trean imorgon :) Då måste jag ju nästan se den också nu. Men imorgon måste jag städa också, för att få in lite extra cash.. Och idag har jag inte så mycket planerat. Ska väl försöka plugga lite kanske, och städa i mitt rum. Men vi får se :) Nu ska jag iallafall återgå till Rädda willy!


Bikini


Vilken bikini gillar ni bäst?

Torsdag

Hallå bloggen :) Har sovit ut riktigt länge idag. Sköönt.  Sitter just nu och käkar frukost, samtidigt som jag kollar på Rädda Willy. Bra film det där (a) thihi. Men nu blir mina mackor kalla och jag missar för mycket av filmen. Jag skriver senare! :)

Hej på er

Mycket snack, liten verkstad. Har inte gjort någonting alls på arbetet idag. Kan inte påstå att jag är förvånad heller. Att plugga på helger, och lov funkar verkligen inte för mig. Men då kan jag ändå stolt säga att jag plugga lite lite häromdagen, så jag har iallafall börjat.
Morgondagen kommer gå till städning, plugg och sånt skit. Innan det blir party party på kvällen med Tessan och hennes kompisar! :) skoj! Nu tänkte jag däremot bädda ner mig framför någon film eller liknande. Puss på er sötisar!
ni är extra söta om ni röstar på mig här :)

Önskeoufit & rösta




Slänger in en önskeoutfit :) Har suttit fast klistrad framför She's the man ett tag, men nu blir det kriminologiplugg för min del! Och rösta gärna på mig här! :)

Onsdag

Hann inte med någon till uppdatering igår innan jag stack och mötte tjejerna, och väl hemma hos Emelié satt vi ju inte direkt vid datorn så ;p

Men iallafall, vi köpte en massa godis, mat, läsk och chips i tumba centrum innan vi åkte hem till Emelié. Och vägen dit var allt annat än kort. Bussen skulle inte gå förens om 45 minuter, så vi tog en annan och åkte en station och hyrde film - Step up to the street. (sjukt bra film!)  Sen väntade vi på en annan buss ett tag, och åkte med den halvvägs. Sen fick vi byta buss, och åka med den ett tag. Innan vi fick gå tjugo minuter, en halvtimma innan vi äntligen kom hem till henne!
Hos henne gjorde vi i ordning och käkade upp all mat, sen badade vi, svullade chips/godis och kollade på film. Tjockiskväll i högsta hugg var det! Och det var supermys :* Vägen hem var inte lika jobbig. Fannys mamma hämtade oss, släptte mig i tullinge, där min broder hämtade mig :) Och just nu kollar jag lite halvt på tv, men ska ut med hundarna strax!

Tisdag

Hittills har den här tisdagen bestått av läsning i engelskaboken, dock kommer jag fan inte förbi kapitel 18 som är tvåtusen sidor... pillrat lite på kriminologiuppsatsen, solat, och degat framför datorn. Strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan börja fixa mig lite halvt. Om två timmar ska jag möta upp Nella, och vi ska bege oss mot tumba. Hon, jag, Emma, Fanny, Sandra och Emelié ska ha myskväll med god mat, bad och godis/chips hemma hos Emelié :)
Alla vi, utom Nella som ska operera sig ska sova kvar där. Så det blir nog inte så mycket bloggande idag, kanske slänger in ett inlägg innan jag åker ifall jag hinner det :) Men nu ska jag leta fram någonting att ha på mig. Seya!


Sandra, Jossan, Emelié


Fanny, Emma

Corneia, Jossan


Kvällen

Hallojs, dagen spenderades som sagt med Nella, och kvällen spenderades med Ells och Oscar :) Jag mötte Ells runt nio, och då gick vi på en promenad i ca en timma innan vi mötte Oscar samtidigt som vi köpte godis. Sen bar det av hem till Ells, där kollade vi på Ballar av stål, och sedan började vi även kolla på Jurasic park 3. Sjukt bra film, men jag hann inte se klart hela för pappa tyckte jag skulle åka hem, eftersom dom ska upp och jobba.. -.- menmen, jag överlevde =p Kom iallafall hem för ett tag sedan, och nu ligger jag och kollar på 2½ men, och smaskar i mig det sista godiset jag köpte. God natt.


Skön dag

Helt underbar dag. Den har bestått av sällskapsspel, mjukglass och massa skratt, tillsammans med Nella :') Längesen hon och jag bara var.. men idag blev det av :) lolvey.
Kom precis hem därifrån, och nu är det mat som väntar. Ikväll vet jag inte vad som händer, men det återstår att se. Hoppas att kvällen slutar lika bra som dage började iallafall :*


vi två, förra sommaren

Måndag

God morgon sötnosar! :) Jag halv vaknade av ett sms av pluttis, men svarade inte på det.. men nu när jag väl har svarat så svarar inte hon, får väl ta och slänga iväg ett till sms eller ringa då :) Jag gick iallafall upp för någon halvtimma sen eller så, och nu är det frukosten som väntar! Dagens planer är oklara, men solen skiner och det är varmt så det gör inte så mycket :) Ha en underbar måndag!

Bilder



Tjenixen mina vänner. Ovan har ni några bilder från dagen :) *Söta vi är* thihi.. Och jag har även börjat med arbetet, wey en applåd till mig. Har dock inte gjort så mycket, men en början är ju bra det med! Men nu har jag gett upp, och börjat kolla på With out a trace, forsättning från förra veckan då jag också såg. Och jag är redan sjukt trött, och klockan är lixom kvart över elva, på ett lov... Inte ofta det händer. Men på tosdag har jag planer iallafall, jag har blivit medbjuden av sötnosarna Tessan och Sanna till deras kompis som ska ha party. Snälla brudar dedär, inte sant? =) då jäklans. Och på tisdag ska jag hem till Emelié också med snyggingarna från grymnastiken. Så ja, det blir ju inte helt fel detta lov. Men nu ska jag återgå till programmet. Ha en bra söndagkväll!

Ingen övernattning

Hejsan hoppsan på er. Som ni kanske märker blev det inget av att sova i hallen. Vi vet inte om vi fick eller inte, ingen orkar direkt fråga eller så. Men träningen var väl helt okey iallafal, Thom bjöd alla på glass så det var ju bra :D Lite kul att han åkte mitt under träninen för att köpa glass till oss, ja.. vårat lag är inte normalt och det är just därför jag älsar oss! <3
Men nu sitter jag iallfall här hemma, har ingen aning om vad jag ska göra.. det går ingenting bra på tv, och jag har inte direkt någon bra film heller. Kanke ska göra lite på kriminologiarbetet? Lika bra att börja ju.. Men får se, nu väntar iallafall en dusch och sen ett stort glas med cola :D mumsi.. Slänger in lite bilder från idag lite senare, orkar inte hämta kameran nu (a) men puss på er!

Söndag

God morgon på er. Jag vaknade av typ 70 sms från Emma och Nella där det stod vakna... tack tjejer, verkligen :p (Det var typ miljoner gånger så värre än vad jag brukar göra mot Chris, inte kul -.-) Men nu är ja iallafall vaken, och den här dagen kommer jag tillbringa med dom två och Fanny, innan det bär av till träningen :) Vi fyra ska dra iväg till skärholmen och sedan käka pizza. Sen får vi se, det blir kaske övernattning i hallen också, beror lite på vad Thom säger... men förhoppningsvis! :D Så om jag inte sover hemma lär det här bli sista, och ända inlägget idag eftersom jag ska strax åka. Men ni får ha en bra söndag!


<3

Kvällen

Lilla jag är redan hemma, kom hem redan halv elva.. på en lördagkväll, shit vad händer? ;D hah.. Nej men dom spelade iallafall jättebra :) Men det var rätt segt efter, så jag, Jessie, Helena, Tobbs, Danni, Elli och Dannis pojkvän stack till 7-eleven och köpte massa god fika och sen drog vi hemåt.
Det går absolut ingenting på tv, jag är inte ett dugg trött och Emma och Fanny vill att jag sticker dit, men det orkar jag inte (a) Så hade tänkt att tjocka i mig lite ostbågar och kolla på Gossip Girl och någon timma eller så, ihopp om att bli lite trött! =) Lär ju iallafall vakna rätt tidigt imorron då ;p haha.. Men vi hörs imorgon eller senare.. vi får se helt enkelt :)


Lördag

Har varit jätte dålig på att skriva, i know. Men igår eftermiddag hann jag inte innan jag åkte till Charlie, och sen imorse hann jag inte heller! Iallafall, vi var ju hemma hos Charlie igår och firade Christian, det var rätt så segt, men ändå helt okej :) Kom hem tidigt iallafall, och började kolla på film (Final destination 2) men det slutade med att jag somnade runt två..
Och imore vaknade jag av ett sms från Emma, så jag stack till henne på en gång. Och hos henne har jag sedan varit hela dagen, med henne och Fanny :) Vi gjorde väl inte allt för myket, åt glass, kollade på film och sen när Fanny gick hem satte jag och Emma oss ute och solade lite :) Innan papi kom och hämtade mig.

Nu har jag precis käkat klart, och ska väl strax börja fundera på vad jag ska ha på mig och sedan börja göra mig i ornding inför kvällen. Jag ska åka och kolla när dom söta pojkarna har spelning :) Vad vi hittar på efter den vet jag inte ännu, utan det får jag se då :) Men ska börja röra på mig nu. Pussen!

LOV :D

Hej bloggen! Jag är på superbra humör idag (även fast proven gick skit!) Men det är fredag, det är lov, och det är stört varmt ute! lovley. Kom nyss in från en pomenix med hundarna, var och mötte Nellson i hagsätra, snäll som jag är! :)

Slutade jättemycket tidigare, eftersom att det var prov och jag var klar efter en kvart.. höhö. Me jag svarade faktistk på allt!
Ikväll hoppas jag att något roligt händer, vi måste ju fira Chris :D även fast han inte vill, men han har inget val.. man fyller bara 18 en gång =) och då ska det vara party! Men tänkte käka upp mitt godis som jag köpre på lunchen (a) thihi. Puss på er!

Fredag!

God morgon :) Är så sjukt trött, men det är sista skoldagen innan lovet! Fy fan vad härligt. Synd bara att jag både har matteprov och geografiprov idag då.. "/ Geografin kan nog ändå gå helt okej, men matten däremot, ojoj. Men skit samma =b Man kan ju inte alltid vara bra ;D *höhö*
Jag slutar iallafall klockan fyra idag, segt att gå så länge på en fredag! Men i vanlga fall brukar vi få gå efter en halvtimma eftersom läraren inte heller orkar ha lektion vid det tillfället, men det är ju geografilektionen, så då får vi sitta kvar tills vi är klara med våra prov! Men måste göra mig klar nu, vi hörs seanre!

GRATTIS CHRIS PÅ 18 ÅRS DAGEN! :D <3

God natt

Har inte orkat skriva någonting, önskar att jag kunde säga att jag pluggat hela eftermiddagen.. men alla vet ju att det är fult att ljuga. Jag har inte läst ett skit, och kan typ ingenting heller, och vad gör jag åt saken? ingenting! och provet är imorgon, ohmy..

Ligger iallafall och väntar på att scrubs ska börja, och efter det blir det sängen! :) Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, och Chris fyller 18 också. (Bara 30 min kvar gubben! :D) Men nej, nu stängs datan av.. eller iallfall bloggen. Pussen

Hallå :)

Hej bloggen! Hoppas att alla har haft en bra dag, sjäkv har min dag varit rätt så seg.. men jag har iallafall överlevt hittills! :) Och snart ska jag ge mig iväg på småträning också, orkar egentligen inte det utan känner för att stanna hemma och plugga, men jag måste. Eller klart jag inte måste, men det är ju lite som mitt jobb eller vad jag ska kalla det.. så ja, jag måste :)
Efter träningen sen ska jag hem och sen börja plugga! Har ju som sagt geografiprov imorgon, och jag känner inte direkt att jag kan allt, men början på det mesta iallafall.. höhöh.. Det var tänkt att jag skulle smita in till Nella också och kolla på valparna, men gjorde det för ett tag sedan :) sötnosar :* Men neh, måste byta om nu!

Torsdag

God morgon! Ser inte fram emot den här dagen, för det första börjar vi med spanska, och det är aldirg roligt! Och efter den har vi håltimma, från kl 11 till halv ett. Hinner inte hem då, eller jo det gör jag. Men då måste jag vända på en gång, och då är det bara onödigt. Me får se vad jag och Tessan hittar på för skoj =) Sen slutar jag även halv fem idag med datorgrafik, inte heller det roligaste, men ändå helt okej.. ibland =b Så sjukt segt att sitta där i två timmar och göra nada.. menmen

Efter skolan drar jag som vanligt direk till småträningen. Bara idag, och en gång kvar också. Skönt :) Den slutar vid sju, och då tänkte jag smita in till Nellson för att kolla på valpisarna dom har just nu :) Och efter de blir det hem och plugga! (Och sen får man ju inte glömma Criminal minds heller (a)) Men nej, nu måste jag nog se till att börja göra mig i ordning. Puss på er!

God natt

Tjenixen på er! Nu är Grey's slut, och jag har faktikst pluggat en hel del geografi idag, och till min stoooora förvåning kan jag rätt mycket. Okej, inte alls så utförligt som jag egentligen borde, men kan grunden på nästan allt och det mina vänner, är en bra början! :) Har ju hela kvällen på mig imorgon också :)

Fast nu tänkte jag börja göra mig redo för sängen! Är faktiskst redan trött, och sånt händer inte ofta. Skönt om jag somnar i tid för en gångs skull :) Men innan jag stänger ner datron och bloggen för idag, tänkte jag bjuda på några härliga bilder från träningen. Och ja, v hade bestämt att alla skulle ha rosa ;)



Terese, Emelié, Nella och Emma, sötisar! <3


Min"fina" skruv :)


Hjärtegulls! <3


OCH JUSTE. GRATTIS TILL SÖTASTE KAJSA SOM FYLLER ÅR IDAG! :) <33

Dagen

Tjena fuckers! Kom hem från träningen för ett tag sedan. Och idag var det skojskoj :) Inte så många där, men det resulteras i att man får köra lite som man vill, och det är ju roligast :p Sen kanske det blir en tävling om två veckor, och övernattning i hallen på söndag, hrm.. Det återstår att se :) Skulle iallafall vara roligt :) Och sen ska alla vi brudar hem till Emelié och ha en riktigt myskväll med massa god mat, godis, bubbelbad mm :)
Men iallfall, min dag har ju då besstått av skolan i en halvtimma(!) Hatar onsdagar...eller nej, men jo om man kommer till skolan för att han säger att vi har lektion.. men sen ändrar sig och säger att den är frivillig.. suck! Helt onödigt, hade ju lixom kunnat sova länge! Men aja, åkte hem då, och sen träffade jag Lars innan jag stack på träningen. Men nej, nu börjar ju Grey's föfan! :)

Vi hörs sen :)

Onsdag

God morgon! Jag vaknade av ett sms av Nellson, där hon försökte aprilla mig. Men attans då, att smarta lilla jag inte gick på det helt. (Gick på det halvt (a)) Men iallafall, var ändå tvungen att gå upp så det passade bra :) Var inte ledig idag som jag trodde, Anders har tydligen ändrat sig så vi var tvugna att gå idag. Men vi har bara mentorstid och någon kort genomgång, så sen slutar vi. Sköönt med kort dag :)
Efter skolan ska jag kanske träffa Lars, eftersom Christian den tönten dissa mig :o (daa) Men jag är så bra, så jag överlever iallafall :D Och senare idag är det också träning, och då måste jag tydligen ha någon rosa tröja att träna, haha skitbra att jag inte har det alls! Men jag får leta vidare (a) Men nu måste jag börja göra mig i ordning. Jag skriver troligtvis inte igen förens ikväll efter träningen.

Puss på er!

  
är vi inte snygga?
Nells <3 Joss

God natt

Nu tänkte jag hoppa i säng, eller tror det iallafall. Men innan den får ni en "dagens" lista, och en outfit! Puss på nosen.

Dagens:
Dagens humör: Glad
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt och kofta
Dagens frisyr: Vanligt
Dagens person/personer: Nellson
Dagens borde: Sova/plugga
Dagens planer: Sova
Dagens materiella vill ha: Sommarlov!
Dagens längtan: Lovet
Dagens fundering: Undra om jag kommer hitta nått rosa tills imorgon..


Jeans - Cheap monday, T-shirt - hm, Kofta - Anne Christine (Prag)


RSS 2.0