Torsdag

Igår började dagen med lite plugg. Sen kom månsi hit. Sen hade jag träning och sen efter träningen kom han hit igen! :))

Nu har jag precis käkat frukost. Han gick till jobbet tidigt imorse så nu är jag all alone. Ska strax sätta mig och plugga, åh så kul! Men behövligt. Sen tänkte jag kanske åka förbi Huddinge en snabbis, får se hur dagen blir!


Happy

Just nu känns livet rätt bra måste jag säga!


Tisdag

Idag har varit en bra dag. Måns kom hit igår så fick härligt sovsällskap. Har varit med honom större delen av dagen. Vi började ute i solen. Lekte med hunden, hoppade studsmatta och solade. Sen fick han ett sug att inviga poolen. Med bara 14 grader tvekade jag lite men efter att han badat var jag ju tvungen att hoppa i jag också! Efter det fick han världens allergi reaktion och klarade inte av att vara ute längre. Så vi gick in och glodde oc och sen var det dags för träning.

Nu har jag precis pluggat en del och tänkte varva ner med lite criminal! Ska träffa månsi imorgon med så det blir nog bra!


Söndag

Och så var det söndag igen. How fun!

Gårkvällen var iallafall riktigt rolig. Vid 8 började jag, Nella och Zaki röra oss mot Ronja. Där blev det party fram tills ungefär klockan 2 då jag och Emma förflyttade oss till stuvsta på fest hos Hanna. Där stannade vi till...någon gång runt 5! Då åkte jag och månsi hem till mig och idag har vi inte gjort ett skit. Vi båda har mått piss så vi har legat framför tvn hela dagen! Pizza har vi tryckt i oss också, mums.

Nu ligger jag och kollar criminal och efter det ska jag fan sova. Som jag har längtat!


Lördag

Uppe med tuppen. Eller nästan iallafall. Var en sväng i stan med Emma igår. Kom hem med två nya linnen och en parfym. Direkt när jag kom hem åkte jag och pappa till Skärholmen och köpte en ny telefon åt mig. Hallå iphone 5! Sen fick jag även ett par örhängen, ett armband och sprit av mamma och pappa. Bra dag igår alltså! På kvällen blev det myskväll med lilla Emma! :)

Nu har jag precis käkat frukost och ska göra mig redo för jobbet. Jobbar till cirkus 5, sen hem och käka och fixa mig sen är det inflyttningsfest hos Ronja som står på agendan! Ska bli roligt. Nu måste jag däremot skynda mig lite!


Fredag!

Filmen i onsdags var riktigt bra faktiskt. Ser fram emot nästa! Efter bion åkte vi hem till mig och gick en promenix med hundarna innan vi gick och la oss. Han var här hela dagen igår och vi gjorde inte allt för mycket. Runt 6 åkte vi till Heron och köpte mat, sen glodde vi på Bajen matchen. Inte sådär jättebra match, inte för att jag kollade så noga ändå heh. Jag bakade istället! Sen blev det mer film och sen sova.

Nu ska vi precis käka frukost sen ska han börja röra på sig. Jag ska strax också åka. Hej fredag.


Onsdag

Kaffe och macka runt den här tiden börjar bli en standard på jobbet. Trött som ett as är jag. Kunde i vanlig ordning inte somna igår och jag blev dessutom väckt halv 5 imorse. Precis vad jag ville! Det är cirkus 6 timmar kvar tills jag får gå hem, för långt om ni frågar mig. Men bä måste koncentrera mig på frukosten nu!


Godnatt

Det blev en väldigt lugn träning idag. Endast 6 gymaster. 3 killar och 3 tjejer. Och så jag och Jake haha. Men det var väl skönt det i guess. Mattias kom förbi också och sa hejdå, han och Kevin har nu kört sin sista träning med Huddinge. Tråkigt. Gillar verkligen de två! Men de får köra på hårt i KFUM istället! När jag kom hem käkade jag middag, sen tog jag en dusch, läste lite och nu ligger jag i sängen och glor på criminal. Blir bara ett avsnitt innan det är dags att försöka sova. Älskar att jobba. Speciellt när man bara jobbar en gång i veckan. Man blir ju såå van att gå upp klokan 5 då. Det är inte lätt. Men har ju klarat det alla andra gånger så imorgon är väl inget undantag.
 
Hoppas ni andra har haft en bra dag!

Tisdag

Tisdag idag då. Och snart är det dags för lunch. Inte helt fel om ni frågar mig. Idag har jag hunnit med både plugg och städning. Inte dåligt, inte dåligt. Ska slå en pling till pappa också och se om han kanske hinner förbi skärholmen med mig innan träningen. Jag är i stort behov av en ny telefon! Min börjar ge upp mer och mer. Annars får jag ta det nästa vecka eftersom dom åker bort som vanligt imorgon.
 
Hem och pugga och sova efter träningen sen. Imorgon är det dags för jobb igen. Oh how fun.. Roligt när lönen kommer dock :) Sen blir det träning och sen bio med skurti! Fast and furious 6, awesoooome! Hoppas den är bra men det är den säkert!

Måndag

Påväg hem mot solstolen nu. Planen är att käka lunch och lägga mig och läsa o solen. Är inte helt fel enligt mig. Sen blir det som vanligt träning!

Igår var jag död större delen av dagen efter lördagens partaj. Vi var hemma hos Ida och det va väldigt kul faktiskt! Blev hämtad runt halv 4 eller så efter många öl och lite mintu. Alltid biffen och hans jäkla mintu! Sen hade jag träning och sen blev det kladdkaka och glass framför hockeyn tillsammans med månsi! Vm guld, inte helt fel va!


Hallå sötnos

Hugge bugge kan va ganska söt ibland faktiskt!


Lördag

Uppe med tuppen och inte ett dugg bakis. Jävligt skönt måste jag få säga!
Lillen kom hit i torsdags och var kvar tills igår eftermiddag. Då åkte jag och Emma hem till nella och hade myskväll! Jag åt dillchips så låg halva natten och mådde illa, underbart! Att jag inte lär mig..

Nu tänkte jag gå ner och fixa frukost och sen sätta mig och läsa nån timma innan vi ska iväg och fira Hugo som snart fyller 1 år! Får se om min sommarlovs hjärna klarar av detta. En lördag och allt, herregud


Torsdag

Helt slut i huvudet. Min hjärna har gått på sommarlov och med en tenta kvar innan jag slutar är det lite jobbigt faktiskt. Har noll motivation kvar men vad ska man göra. Cirkus 20 dagar kvar, håll ut Jossan, håll ut!

Jag kom hem för ett litet tag sedan. Fixade ihop en smarrig lunch bestående av frukt och nu tänkte jag sätta mig och läsa i en stund. Hoppas att något fastnar. Annars blir det lite jobbigt! Sen kommer lillen hit iallafall så lite kul blir dagen. Men nu ska jag läsa om vetenskap. How fun...

Yummie


Signar ut

Efter en lång dag ligger jag äntligen nerbäddad i sängen. Dock i min ensamhet men vad ska man göra..! Kollar lite criminal men tänkte faktiskt försöka sova strax. Så kanske jag är lite pigg imorgon. Ska förbi ett av skolans alla bibliotek och sen är det en två timmars föreläsning. Alltså ingenting jobbigt. Sen kommer skurt också så imorgon får jag sällskap, woopie.

Juste. Tänkte varva criminal med lite dator också. Gick ju sådär va... Älskar min datorskärm..


Onsdag

Har sovit i ungefär 5 timmar inatt. Älskar min bastu till rum..! Men efter en latte känner jag för tillfället inte av tröttheten så det är väl bra det iallafall. Varit på jobbet i 3 timmar så nu återstår bara 5, kämpaaa. Efter jobbet blir det eventuellt en liten power nap men jag som har seriösa sömnproblem brukar aldrig lyckas somna. Så lär väl vara död på träningen sen. Härligt liv. Men inte ska man klaga. En vecka kvar till löning bara, något positivist! Nu ska jag äta upp min smörgås och fortsätta kämpa på jobbet


Snart så!

Tror det här kommer bli en riktigt bra sommar. En sommar med mina 3 finaste vänner, med hela två resor inbokade med dom. Mycket att se fram emot. Mammas och pappas fest. Halmstad, Ullared, Liseberg, kos, Rhodos och läger. Längtarlängtarlängtar. Grillkvällar. Glass i mängder. Landställen. Sovmornar. Sena sommarnätter. Härliga vänner. Fina vänner.

Sommar 2013, du är mer än välkommen


Tisdag

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Först skola, och efter det mötte jag upp Fanny i stan. Vi käkade lunchbuffé på pizza hut. Jävlar vad jag åt. Kunde knappt gå efter det. Vi tog en liten runda på stan efter och jag kom hem med ett linne och strumpor. Sedan hann jag sola/vila i cirkus en timma innan det var dags att röra sig mot träningen. Efter träningen mötte jag upp Måns och vi åkte hem till mig. Treeevligt. Nu har han precis dragit hem och jag tänkte sätta mig och plugga lite innan jag ska röra mig mot skolan. Har skola 16-19 idag. Skev jävla tid om ni frågar mig. Men efter idag är retorik skiten över så det är bra! Då är det bara en kurs kvar sen jäklar är det sommarlov. 22 dagar kvar. Det ska jag nog klara av, hoppas jag!

Söndagsmys

Det blev en liten myskväll tillsammans med mina fina pärlor, Emma och Fanny! Sitter hos Emma nu och väntar på skjuts hem. Ska fixa min tenta lite snabbt och sen sooova. Upp ganska tidigt imorgon för att ha skola, är inte alls taggad måste jag säga men what to do. Är bara 2 timmar så det borde jag överleva. Sen blir det häng i stan med Fanny, sen träning och sen kommer måna. Lär bli en helt okej måndag ändå faktiskt!


Jag lever än

Bloggen har fått lidit lite de senaste dagarna. Anledningen är enkel - jag har gjort annat. Om man skulle köra en snabb update då så jag själv kan komma ihåg vad fan jag gör på dagarna. I torsdags blev det shopping tillsammans med Jessie, Fanny och Emma iallafall. På kvällen blev det mys med grill tillsammans med de två tjejerna jag precis nämnde, även Nilsson, Måns och Leif var där. Inte helt fel måste jag säga!
 
I fredags träffade jag Alex på dagen. Vi tog en snabb catch up på snaps. Väldigt trevligt! Efter det mötte jag upp Emma, köpte dricka och sen åkte jag hem. Månsi kom hem till mig, vi käkade och sen åkte vi till Emma och förade. Sedan vidare till Kimpo där vi partajade hela natten. Eller ah, jag skulle upp och jobba på lördagen så inte hela natten då. Men kul var det iallafall!
 
Efter jobbet igår kom Lillis hit och vi gjorde inte allt för mycket. Bakade kladdis och glodde film. Det var ungefär vad vi båda orkade efter fredagen. Nu har jag precis kommit hem från Jocke och Halina. Vi firade Jocke som fyllde år förra veckan. Nu tänkte jag skriva min tenta som jag glömt bort och sen får jag se vad resten av dagen bjuder på!
 

Hallå där C

Det är en riktigt hälig känsla när någon har sktivit i klassgruppen att resultatet från senaste tentan är inne. Jag skrev inte ens tillräckligt många ord och var så ointresserad av tentan och tänkte bara att äsch. Skickar in den och blir det F gör jag om skiten senare bara. Går in på mondo och ser att jag klarat den!! Vilken härlig onsdag! Ska fira med lite criminal i min ensamhet och sen sova. Imorgon blir det lite shopping tillsammans med mina fina blubb Fanny och Jessie.
 
// duktig tjej

Onsdag

Varmt idag igen. Lillen kom hit igår runt halv 7. Efter middagen tog vi två plus Jessie och Johannes en promenad till donken för jag hade extremt sug efter min härliga glass, mcflurry daim med colasås. Finns det något godare eller? Skulle inte tro det. Sen glodde vi lite film också! Han åkte hem runt halv 1 imorse och jag har glidit runt i solen, gjort en god lunch och nu sitter jag och kollar på Franklin and Bash. Ska se klart avsnittet sen hänga lite till i solen innan det är dags för träning! Ledig imorgon och då blir det stan tillsammans med Jessie och Fanny, bra dag :)) Sen fika med Alex på fredag och sen får jag se vad som mer sker i helgen. Jobbar på lördag så blir relativt lugnt iallafall!

Maj? Juli?

En sån här solig dag borde det vara olagligt att ha skola. Sitte inne. Nu? Tycker inte alls jag låter som en bra eller hälsosam idé!

Nu är det iallafall inte långt kvar till sommarlovet. Mindre än en månad. Satan vad skönt! Dock jobbar jag ju så helt ledigt blir det inte men ändå. Sommarlov <3


Bebisar

Mina hundar kan vara riktigt söta ibland faktiskt. Bebisarnaaa!

"Kom och lek med oss, snälla"


Måndag

Sitter på jobbet och käkar frukost och dricker kaffe. Jag hat sovit ungefär 3 timmar i natt så hur jag ska överleva denna dag är fortfarande ett mysterium. Men men. What to do. Slutar runt 2 och ikväll är det som vanligt träning som gäller!


Helgen

Jag har haft en relativt lugn helg. I fredags var det först genrep och sen kom Emma till mig. Runt 11 mötte vi upp Måns och Niklas och vi åkte hem till Marcus. Satt där och drack nåra öl och tog det lugnt. Jessie hämtade mig och Emma strax efter 1 och vi somnade gott i sängen!

Vi började lördagen med en frukost ute i solen och satt kvar där i någon timma innan vi tog en promenad till Huddinge. Jag hade träning och Emma skulle hem. Efter träningen blev det grillat och mini kom förbi en stund innan jag fixade mig lite halv och mätte ogge, brus och grabbarna för lite öl. Längesen jag träffade dom så det var riktigt kul! Förutom hem vägen då när Kevin blir påhoppad av poliser och allt slutar med att han blir iväg körd. Stod och skämdes lite att det är dedär poliserna har att göra på jobbet men what to do.. Sjukt pinsamma och helt efterblivet var det iallafall.

Idag har vi haft uppvisning hela dagen. Gick riktigt bra och jag snurrade på dubbel över mumriken. Wehu! Den där sporten alltså. Kärlek. Nu glor jag på criminal och snart ska jag sova. Upp klockan 5 imorgon för jobb, taggga


Fredag

Godmorgon!
 
Middagen hos Morfar igår var lika god som vanligt. Potatis, kyckling och någon god sås! Och sen lite glass på det. Vi var hemma igen runt 8, då blev det lite plugg och criminal. Efter det kom Lillen hhit och nu sitter jag här och pluggar igen. Jag älskar retorik *-) Är iofs inte sådär jätte farligt men hela alltet känns så brutalt onödigt att det helt enkelt inte blir värt det. Men men, snart är denna kurs slut. Har skola mellan 13 och 15.45 och efter det blir det direkt till hallen för att ha genrep inför söndagens uppvisning. Blir bara en massa gympa hela helgen. Ikväll, imorgon och en heldag på söndag. Tur att jag råkar gilla sporten en del då. Nu ska jag fixa fram frukost och öva på mitt tal igen.
Smell u later!

Bilder

Bjuder på två bilder från Valborg. Härliga, fina människor man hade runt omkring sig!


Torsdag

Sjukt förvirrad med alla dagar. Såg en status på facebook igår som en kompis skrev och lite så känner jag. I går kväll var det fredag, i morse var det lördag och nu har jag söndagsångest. I morgon är det torsdag, helt klart förvirrande.
 
Valborg var en bra dag. Jag mådde inte sådär jättebra på dagen, ont i halsen och svullna ögon men någonstans efter tredje ölen började jag strunta i det mer och mer. Det var iallafal en bra kväll. Den började hemma hos Emma tillsammans med henne, Fanny, Nella, Terese, Sara, Linnéa och Sabrin. Vi grillade och förade en del. Sen kom Leif, Måns, Niklas och Oscar dit och vi förade lite till innan vi rörde oss mot Abbe i tullinge. Vi hann bara vara där i kanske en halvtimma om ens det men jag hade kul iallafall. Massor med folk som jag kände Sen åkte vi vidare till Karre men där stannade jag inte länge alls. Jag och Lillen drog hem till mig och sov. Sen spenderade vi hela onsdagen framför tv:n och på studsmattan. Pappa kom som en räddare i nöden med pizza vid middagstid och efter det åkte jag hem till Corny för att kolla på hennes nya hus! Mcket fint, mycket fint!
 
Nu har jag precis skrivit klart mina tal (woho) och får se vad jag ska hitta på nu. Senare idag ska iallafall jag och Jessie hem till älskade morfar på middag. Ska bli gooottttiii!

RSS 2.0