Rhodos

Sitter vid gaten nu och väntar på att få gå på planet!! As taggad :DD kommer bli en helt awesome vecka med tjejerna :) kommer dock sakna Alex men det får man väl ta :/ hur som helst kommer jag ha askul :D pussade massor på honom igår så klarar mig nog! Nu ska vi på planet, seya!!!!!

Sommarlov på riktigt

Sköööönt med sol! Hoppas bara att solen stannar resten av sommaren nu, eftersom jag ändå ska till Rhodos på onsdag :DD Och vi vill ju ha sol när vi kommer hem också :)) Passat på att sola lite idag, nu blir det lunch och sen sola mera och packa klart. Har iofs packat det mesta men har lite kvar. 

Ikväll blir det bajenmatch med Alex, Jalle och Fredde :)


Staden

Härlig kväll med Alex igår. Jag vaknade as tidigt och försökte få honom att vakna också - helt hopplöst haha. Men fick tillslut upp honom ur sängen och då åt vi frukost och sedan mötte jag tjejerna och drog in till stan för att växla pengar och köpa lite skit inför resan! Det blev en riktigt god lunch på Jensens också! Och jag hittade ett fint linne och en shortsdress som vi får se om jag någonsin kommer använda haha! Nu ska jag käka lite jordgubbar och packa lite hhihihiehie :)))


Film

En pizza, en halv power nap och en promenad senare sitter jag nu framför datorn medans min tönt till pojkvän spelar fifa :) Men snart har han spelat klart och då ska vi kolla Jakten på lycka :D Grymt bra film!! Och han har inte sett den ännu :o dåligt av honom! men näe, måste hämta cooola

Midsommar

Nu har jag jobbar klart för denna sommar! Tror jag iallafall..fick en förfrågan om ifall jag ville jobba mera men har inte riktigt bestämt mig ännu (a) Skönt med pengar men SATAN vad jobbigt att gå upp på morgonen ;( haha! Men får se hur det blir!

Igår var det iallafall midsommar och jag hade en underbar dag/kväll/natt med mina fina vänner! Massa god mat, dricka, jordgubbar, glass, nubbar! Idag mår jag mindre bra och ska fira det med en pizza med Alex och hans familj. Dom kommer strax och hämtar mig så måste skynda mig lite nu liksom. Hoppas ni alla hade en lika bra kväll som jag hade igår!!


Hihi

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Kill me

Jag är trött som ett jävla as eftersom jag sov hos Alex igårkväll. Det innebar att jag var tvungen att gå upp klockan fem. FEM , F E M, fattar ni? 05.00. sjuuuukt tidigt.  Men jag överlevde :D Sen jobbade jag hela dagen och sedan har jag varit på gymnastikavslutning hemma hos Mikaela. Tjejerna badade och hade picknick ch åt massa glass hihi. Så nu träffar jag inte tjejerna på hela sommaren /: men jag klarar mig nog! Nu måste jag fasen sova

Sleep tight

Låååånd dag på jobbet idag! Fick stressa till träningen efter men nu kan jag äntligen slappna av i sängen! Är nyduschad, flyttat klart massa pengar och kollar på Freaky friday! Ska strax stänga av datorn och försöka sova. Dock får jag sovmorgon imorgon!!!!!!! Behöver inte gå upp förens kvart över 6, wiiie haha (a) men det är najs :D

Och nu är Harry Potter bokad också :DDDD

Honesty

Jag är lika rädd som förra sommaren.

Söndag

Idag har jag städat mitt allt för stökiga rum och nu sitter jag och spelar sims. Jag gillar regniga dagar ibland :D hihi! Har inga direkta planer idag. Ta det lugnt, sova tidigt och tagga jobb imorgon!!!! wihu.... Nerå det är ändå rätt kul på jobbet och nu är det bara 4 dagar kvar, det lär gå rätt fort! :) Nu måste jag hålla koll på mina gubbar :D

Ni var duktigt va?

Var ni inne och lyssnade på låten?? Va va VA VA VAAA? Det var ni va? :D om inte, shame on you! Då kan ni istället gilla deras sida och hålla kolla på när dom släpper en låt nästa gång ;D

Hittade inte mycket i skärholmen idag. Två linnen. Och choklad hehe. Nu har jag bakat också, mums. Skönt att vara ensam hemma

URMA SELLINGER

Precis just nu ska ni gå in på facebook, gilla urma sellinger och lyssna på deras grymma låt. Ni kan även höra den på deras myspace, www.myspace.com/urmasellinger . In och lyssna, tyck till och njut!

Håll koll på klockan

Igår fick jag sluta jobbet redan vid 11. Mycket skönt :D Åkte hem, chillade lite och sedan blev det tjejkväll då vi planerade Rhodos lite mer :D åååh längtar!!! Bara 11 jävla dagar kvar nyu :D Idag ska jag förbi skärholmen en stund för att bättra på min garderob! Hittar förhoppningsvis någonting iallafall :)))

OCH! Klockan 12.00 idag så kommer min pojkvän och hans band släppa en av deras nya låtar, men bara under en timma! Så nu vet ni vad ni ska göra mellan tlv och ett. Gå in på facebook, gilla URMA SELLINGER och kolla in deras myspace www.myspace.com/urmasellinger och lyssna och tyck till om låten :D Och jag som redan hört den kan rekomendera er att gå in och lyssna!

Bara en vecka kvar

Jobbat hela veckan som ni kanske förstått. I måndags och onsdags hade jag träning också. Igår kom även Alex till mig och jag sitter hemma hos honom i skrivandes stund! Får dock sova ensam ikväll eftersom jag måste gå upp klockan 5 om jag ska sova här och no way att jag orkar det. Måste typ gå och lägga mig nu då haha! Imorgon blir det nog en kort jobbdag och sedan tjejmys och planera rhodos mer!

Nu ska jag äta upp min choklad, gnälla om att jag vill ha riktigt mat och pussa lite på Alex!

Måndag

Blir inte så mycket roliga inlägg nu när jag jobbar. Hinner inte med så mycket annat. Gårdagen spenderades iallafall med Alex och hans kompisar. Dom spelade fotboll och bandy och jag kollade på/var med halvt/låg och solade haha. Men det var en bra dag. Sedan åkte vi hem till mig, käkade mat och kollade film. Bra avslut på helgen. Upp tidigt idag för att dra iväg till jobbet. Tur att jag jobbar med roliga killar så att det inte blir så tråkigt :)) haha :D Nej men det är helt okej faktikst! Nu har jag bara 8 dagar kvar innan jag får sommarlov på riktigt.

Planerna i sommar är inte så många ännu men ändå;
Jobba 3 veckor
Rhodos 1 vecka
Festival 4 dagar - bara kanske
Passa hundar 1 vecka
Gymnastikläger - 4 dagar

Blir nog en bra sommar. Massa mysiga grillkvällar, bada, sola, iväg till Alex landställe förhoppningvis, långa promenader och ja, bara en galet härlig sommar!

Helgen

Har inte haft någon tid alls att skriva. I torsdags var jag ju på Nellas studentmottagning! Riktigt trevligt med massa god mat och sällskap. Dock höll jag mig nykter och åkte hem rätt tidigt eftersom att jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Men jag hoppas att hon hade sin livs bästa kväll :D I fredags jobbade jag mellan 7 och 12.30, lite kortare dag än vanligt alltså. Skönt måste jag säga :) Sen blev det att åka hem, göra sig klar, möta Emma, köpa blommor och sedan begav vi oss mot Ellis mottagning :D Där hängde vi hela kvällen och drack massa öl. Mums :D Kom hem ungerfär halv 2 och somnade nästan direkt eftersom jag hade gått upp klockan halv sex haha. Solade någon halvtimma när jag vaknade igår och sedan åkte jag för att kolla på Alex fotbollsmatch :) Tyvärr förlorade dem men det var kul att kolla ändå :) Sedan blev det god middag hemma hos honom för att fira hans mor som fyllde år och sen joinade jag han och hans kompisar hemma hos Jacke där de spelade fifa!
Idag är vi uppe rätt tidigt. Vi har precis käkat frukost och ska strax börja gå mot Ica för att köpa läsk :D Idag blir det lite fotboll tror jag nog. Vi får se om jag stannar eller åker hem!

Workgirl

Hade en mysig eftermiddag och kväll igår med Alex. Vi kollade Sverigematchen och fan vad dom krossa finland :D Haha oddsen för att Finland skulle vinna var liksom 999.0 hahah Vi gick och la oss typ direkt efter matchen eftersom båda skulle upp halv sex för att åka till jobbet. Och fyfan vad jag inte är gjord för att gå upp så tidigt! Haha, höll på att somna på jobbet (första jobbdagen också!) Men mina arbetskläder hade inte kommit än så hade heller inget att göra så satt mest av tiden och då blir det ju segt. Imorgon ska jag arbeta på riktigt. Vi får väl se om jag överlever!

Blir en lång dag imorgon. Jobb mellan 07.00-15.30, sedadn hem, duscha och sånt och göra mig ready för min bästa vän Cornelias studentmottagning!! :D missar tyvärr utspringet ;( Men får fira henne som en galning sen på mottagningen :D Eller ah, vara asglad för hennes skull samtidigt som jag gråter inombords för att jag vill ta studeten igen haha :( Och kvällen får inte bli alltför lång eftersom jag jobbar på fredag med! Men det blir nog bra :) Nu ska jag kolla runt lite efter saker för resan i sommar och sedan blir det sängen :)))

Tisdag

Sjukt varmt idag alltså!! Har njutit fullt ut av ledigheten - solat, badat och käkat massa pannkakor till lunch. Nu tar jag en paus från solen och kollar Gossip girl! Men när det är slut blir det lite mer slappning i solen innan jag ska städa i mitt rum. Sen kommer Alex hit och kollar fotbollen med mig :D

Imorgon tar mitt sommarlov paus i 3 veckor, börjar jobba. 07.00-15.30 varje dag, å herrejesus hur ska det gå?? Men jag får iallafall pengar :D Och efter jag har jobbat blir det Rhodos och sen är jag ledig igen :DD wiiie, underbara sommar

Helgen

I lördags solade jag ett tag på dagen och sen gick jag över till Nella och grillade och hade det mys med henne, Emma, Fanny och Emelié :D Efter middagen satt vi kvar där ett tag innan jag, Emma, Fanny och Nella drog vidare till enskede för lite party. Kvällen var riktigt roligt och tänka sig att man blir sjukt glad över att det är extremt ljust när man är på väg hem klockan 4 på natten haha! :D man slapp ju va mörkrädd iallafall ;)
Söndagen chillade jag hela dagen i sängen. Var extreeemt trött haha. Sen vart det träning och kvälle avslutades med en film och popcorn! Idag har jag legat ute vid poolen hela dagen. Riktigt jävla skönt måste jag säga alltså! Imorgon ska jag njuta av min ledighet för på onsdag börjar jag jobba! Faast ska bara jobba i tre veckor, sen åker vi till Rhodos :DDDDDD och sen är jag ännu mera ledig (a) tihi! Men ändå :D He


Soligt!

Igår käkade jag pizza och chillade med Fanny och Nella hela eftermiddagen och kvällen. Vi kollade på filmen Grown ups och på massa gamla filmklipp från när vi var på läger med gymnastiken, ååååh saknar! <33 Kom hem lagom tid igår och gick och la mig och sov :)

Idag har jag i princip bara legat ute och njutit i skolen. Så galet härligt asså! Toh en liten paus för att fylla på mitt vattenglas och passade på att blogga lite hihi. Ikväll ska vi till Nella igen men det kommer lite fler folk ikväll och det lär väl bli lite öööööl också :D

1 juni 2011 - bästa dagen

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAAAN VAD JAG ÄR BRA!!

Studenten var seriöst en av de bästa dagarna i mitt liv! Dagen började runt 7 då jag gck upp, gjorde mig klar, sminkade mig, fixade håret, på med klänningen, mössan och på med dom höga klackarna som jag fasat för. Packa ner jordgubbar, champangen, kamera, studenttutan, in i bilen och åka till huddinge där champangefrukosten var! Där skålade vi champange och skrev i varandras mössor och taggade till som bara den!!





Sen gick vi till skolan där vi fick se ett bildspel från poängjakten, våra lärare höll ett kort tal, vi fick våra betyg och vi pyntade vårt flak. Vi taggade till ännu mer och sen fick man ställa upp sig i korridoren i ordningen man sprang ut. Vi var på fjärrde plats. Så sjukt taggade och glada att det inte va sant!




Sedan var det äntligen dags - utspringet! Det var bland det bästa jag har gjort och det var så sjukt kul. Och inte fan ramlade jag trots mina klackskor. Man fick sånt glädjerus att det inte är sant. Bara stå och hoppa, skrika och fira som fan!



Efter det träffade jag mina vänner, min familj och släkten en snabbis. Fick massa saker runt halsen, massa kramar, blev fotade. Sedan böt man om och hoppade upp på flaket och festade ännu mer!




Efter flaket åkte jag hem. Hoppade in i duschen och sedan firade jag ääännnu mer med släkten och vännerna som var med och gjorde min dag helt jävla awesome. Och TACK SOM FAN för alla fina presenter och blommor. Alla är guld värda! Sen somnade jag skönt bredvid Alex någongång under natten hihi. Vaknade upp dagen efter och kom knappt ihåg vart jag var och ville typ dö, men det var de fan värt!







Tog inga bilder på presenterna jag fick. Men det var väldigt mycket smycken, en fin klocka, shotglas, skålar, och en hel del pengar. Sedan också någon champange och massa gosedjur som de hängde runt halsen på mig. STOOOOOOORT TACK till alla som var med och firade - älskar er!! <3 Nu ska jag dra och köpa pizza med Fanny :D


För jag ska ta studenten!!

STUDENTEN IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0