Godisjakt

Idag har jag pluggat. Och pluggat, och pluggat. Vilken rolig dag jag haft! Men det behövs ju tyävrr. Har kommit en bra bit iallafall så det känns skönt! Har hela dagen på mig imorgon också så det blir nog hur bra som helt vaaa. Nu tänkte jag iallafall lägga mig och kolla criminal och sen försöka somna i hyffsad tid. Vaknade oförskämt sent idag. Och när till och med jag tycker att man vaknar sent som egentligen inte bryr sig om hur länge jag sover, då är de ändå rätt sent hah! Ska gå på godisjakt också för jag har ätit upp allt jag gillar i mina påskägg, något gott måste vi ju ha kvar hemma tycker jag. Wish me luck will ya!

Wekeend

I fredags blev det först middag och bowling tillsammans med Emma, Fanny, Mikkan, Nilsson och Nella. God mat på pizza hut och alltid kul med bowling och gott med öl. Kan inte riktigt säga att jag vet vem som vann då vi kan ha bett killarna i bowlinghallen att mixtra lite med Nilssons poäng heh, men det var kul iallafall och gick bra för alla! Sedan drog vi till anchor vilket inte direkt är mitt favoritställe. Är inte ens med på topp 10 om jag ska va ärlig. Så tog en öl där, sen åkte jag och Fanny mot huddinge och åkte på fest/krök där. Kvällen slutade ännu en gång i Kimpos soffa, standard.
 
Igår var både Morfar & Barbro, Jocke & Halina och Farmor här och käkade påskmat. Hemmagjorda köttbullar ♥

Juste

Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?
Varför är ordet förkortning så långt?
Varför finns det bokstaven "S" i ordet läspa?
Hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
Om nu ingenting fastnar på teflon, hur får dom då fast det i stekpannan?
Finns det ett annat ord för synonym?
Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?
Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
Var tar den vita färgen vägen när snö smälter?
Hur betalade riksbanken för sin första sedelpress?
Hur skriver man 0 med romerska siffror?
Vad kallar man kaffepausen på en te-fabrik?
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?
Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
Journalister som rapporterar från svältområden - vad äter de?
Varför heter det utbildning, när man sitter inne?
Det borde ju heta inbildning.
Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser?
Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet?

Torsdag

Igår var en rätt seg dag. Plugg/tv tittande och sedan träning. Har noll ork till något. Men idag ska jag iallafall göra lite!

Ska strax iväg till Skärholmen med Jessie där vi ska shoppa och käka lunch. Inte kunnat köpa någonting på typ 3 veckor så ser fram emot det! Sen blir det lite plugg ikväll också.


Sid

Haha jag ser mig Sid framför mig. Dags att kolla ice age snart igen tror jag! Senast var liksom när jag såg 4an tillsammans med Niklas, ett bra tag sen. Filmkväll någon?


Tisdag

Det är väldigt skönt att vara ledig måste jag säga. Idag ska jag ägna dagen åt plugg (how fun) och sen blir det träning. Förutom den här veckan har jag en ganska fullproppad månad - mycket skola, en del jobb, tävlingar och träningar. Fyra helger på rad i april har jag jobb, tävling, tävling och jobb. Jobbet är väl kanske inte det roligaste men det ger ju iallafall bra med pengar. Tävlingarna ska bli roliga! En går i en av mina favoritstäder, Göteborg! Synd bara att Liseberg inte är öppet heh. Men ska ju dit i sommar tillsammans med tjejerna så det blir nog bra hur som!

Måndag

Jäklar vilken härlig dag det har varit. Sjukt underbart väder. Redan klokan 11 imorse var jag hemma hos Emma tillsammans med henne och Fanny. Det var dags för dem att färga mitt hår. Sagt och gjort, oh bra blev det också om jag får säga det själv! Sedan vid halv två åkte vi mot huddinge. Käkade lunch, vandrade runt i affärer och köpte skivbiljetter av Linnéa och Sara. Efter det hade jag såklart träning. Kom hem för nån timma sen och har sen dess käkat massa våfflor. Vilken lyxmåndag jag haft. Klagar inte det minsta.

Barnfilmer

Har spenderat de senaste timmarna med att ligga och kolla på Lejonkungen 1 och 2. Seriöst, disneyfilmer blir aldrig dåliga. Inte Astrid Lindgrens filmer heller. Jävlar vad bortskämda vi var när vi var små med bra filmer. Dagens filmer och program är ju helt efterblivna. Stackars barn. Mina barn ska iallafall få växa upp med klassiska Astrid filmer och disney, utan tvekan!
 
vilken stjärna!

Söndag

Härlig helg. I fredags gick det segt med att hitta något att göra. Hade börjat ge upp, men vid 11 sa Måns åt mig att pallra mig iväg till huddinge centrum på krök. Mjukiskläder, osminkad och ensam tvekade jag lite men fixade mig och tjugo i tolv skjutsade Jessie mig till huddinge. Det blev en rolig kvälll med många bekanta ansikten som slutade i Kims soffa klockan halv 6 på morgonen. Spenderade lördagen med att må dåligt och va trött. Gick till jobbet och hjälpte Jessie att stänga och plockade på mig en cola och bröd. Övervägde att gå ut sen på kvällen men det var dags att inse sanningen. Där satt jag, trött som ett svin, med 53 kr på kortet och en öl kvar från dagen innan. Jag stannade alltså inne. Glodde på film/tv halva kvällen och vaknade upp halv 12 idag, pigg som en lärka! Alltid lika skönt att vakna upp och inte vara bakis. Tyvärr är kvällen innan ofta så rolig så det är smällar man får ta. Jag är nu ledig i en vecka och första dagen på "lovet" ska spenderas med Emma och Fanny. Vi ska färga mitt hår så jag slipper ha en grå utväxt. Sen köpa biljetter till Sara och Linnéas skiva och sen blir det träning!

Fredag!

Idag hade jag egentligen skola mellan 10-12, men läraren blev sjuk så istället har jag och min grupp haft diskussion på facebook. Ganska skönt att kunna ha diskussionen samtidigt som man sitter i pyjamasen och käkar frukost. Ska sammanfatta kapitel 1 boken och jag börjar bli klar. Klokan 1 hade vi som deadline så det känns bra! Sen får jag se ifall jag tar mig iväg till systemet eller vad jag hittar på. Skulle ju gärna ha lite dricka hemma meeen kontokortet säger emot lite. Men vi får väl se vem som vinner, jag eller kortet! hoppas det blir jag

Sheldon Cooper

Var ganska skönt att träna. Även fast jag inte kunde göra så mycket på grund av handen. Men snart är den bra igen och då hoppas jag att jag kommer igång med träningen ordentligt! Sitter förtllfället och kollar på big bang, haha you gotta love Sheldon. Sen blir det mer plugg och även criminal! :))
 
 

Känns som en bra dag

Idag känns det som att det kommer bli en bra dag! Jag gick upp klockan 10, riktigt utvilad. Gjorde i ordning en god frukost och sen dess har jag ätit, kollat på tv och nu har jag precis läst klart första kapitlet i den nya boken. Strax tänkte jag försöka städa upp lite i rummet, får se lite hur handen samarbetar men det ska nog gå! Klockan två ska jag iväg och träna med Fanny. Det var ett tag sen. Men det blir bara lite styrka, mage och rygg, eftersom handen inte är bättre ännu. Jag har tröttnat på att ha ont nu! Förhoppningsvis blir de bra snart. Hoppas jag iallafall!


Nighty

Faaan vad skönt det är att läsa en svensk bok igen. Efter den där helvets engelskaboken vi hade. Höll på att dö. Nu ska jag iallafall ner och kika på våran nya soffa och sen ska jag sovaaaaaa. Eller kolla film först, sen sova!
 
åh saknar denna lilla plutt

Onsdag

Idag var det introduktion till en ny kurs. Förskolans historia, antingen blir det intressant eller jävligt tråkigt. Jag hoppas på intressant så den inte blir allt för jobbig. Läraren verkade ändå ganska bra, skämtsam liksom. Vi håller tummarna! Jag skulle egentligen ha jobbat idag också men det kan jag ju inte på grund av handen. Tack gud för att du gör mig ännu mer pank, det känns bra...! Sen var det träning. Passade ingenting utan kollade bara varv till tävling, börjar arta sig lite måste jag säga! Nu ska jag plugga lite och sen blir det väl sängen. Är ledig imorgon, då står plugg och träning på schemat! En bra torsdag med andra ord

Happy

En glad Jossan för ett tag sedan. Vill vara lika glad igen. Dröjer nog inte länge, I hope.
 
chillar framför ett småkryps liv, haha härlig film! snart blir det sängen iallafall

Tisdag

Det har aldrig varit så smärtsamt att skriva ett prov som det var idag. Kan fortfarande knappt hålla i en penna så jag får hoppas att de som rättar provet faktiskt ser vad det står! Pinade mig igenom tentan iallafall och sen åkte jag till läkaren.4 timmar senare kom jag därifrån, med en spricka i handen. Underbart. De hörde mig klaga lite efter 3,5 timme, säkert därför nästa man blev jag hah, men vafan. Missade hela jävla träningen på grund av dedär! Jobba snabbare, tack! Hade iallafall en snäll syster med mig som sällskap.

Sen hämtade mamma oss, skjutsade Jessie till Johannes och sen åkte jag och mamma och jöpte pizza. Jag hade inte ätit mer än 1 banan och 3 riskakor sen frukost, gissa om jag var hungrig! Nu blir det mys framför tv:n resten av kvällen. Hundvakt, skola, träning imorgon, helt okej dag med andra ord!

FML

SJÄLKLART ska jag göra illa handen dagen innan tentan. Ont som fan gör det och skriva kan jag inte göra utan att det ser ut som att en femåring försöker skriva, plus att det gör äckligt ont också. Härligt att jag bara ska sitta i 5 och en halv timma imorgon och skriva.......

Countdown

Jag längtar som bara den. Komma iväg. En vecka, vi 4. Festa, sola och bara leva livet. Kommer bli awesome.

Lite sommarpepp i all vinterdepp!


Måndag

Lördagen med mina tjejer var rolig. Föra hos mig tillsammans med Nella och Fanny, till stan, möta Emma, dra till woken och sedan vidare till amba. En bra kväll. Äntligen var det alla 4. Längesen! Nu är jag pankare än nånsin och det är en vecka kvar till lön. Bara tanken att det är en hel helg innan pengarna kommer får mig att typ börja gråta. Hur ska jag överleva? Det blir ett mysterium!
 
Denna måndag kommer iallafall gå till plugg. Plugg plugg plugg. Lära mig allt, eller ja, det mesta. Och sen hålla tummarna för att det räcker tills imorgon. Plugg alltså. Och sen träning såklart. Imorgon är det tenta. Min första salstenta, hur ska jag överleva den? Blir en jobbig vecka, inga pengar och tenta, blää. På onsdag är det både jobb och skola som gäller, torsdag jobb och fredag skola. Men sen ni. Sen har jag påsklov. Japp. En hel vecka, plus en dag. Ska bli så fruktansvärt skönt!!

Lördag

Blev en lugn kväll tillsammans med fina Emma igår! Kände att det va lika bra att inte gå ut haha. Vi kollade på film och käkade lite godis. Somnade tidigt gjorde vi också. Och nu ska vi strax iväg och träna. Vi får väl se om jag överlever eller inte!

Ikväll blir det iallafall utgång med mina fina tjejer!! Wooopie


Fredag!

Väkommen fredag, jag har sett fram emot dig hela veckan. Härligt!
 
Har börjat dagen med lite plugg. Och ska strax ta en promand till jobbet för att köpa med mig något gott hem. Det ryktas att det ligger en kladdkaka och väntar på mig där. Lovely! Sen blir det ännu mer plugg, en tripp till system, städning och ja. Sen får jag se vad kvälle bjuder på. Nilsson snackade om någon fest men jag får se. Ska på krogen imorgon och äger exakt 153 kronor, kan bli knepigt. Oh well, det blir vad man gör det till eller hur! Nu måste jag göra mig i ordning, so long.

Criminal minds

Äntligen är det dags. Som jag har längtat. We meet again, Derek Morgan!
 
 
Det är alltså dags för criminal nu. Längesen. Nu jäklar :D

Torsdag

Vaknade till inatt. Kollade på klockan och blev verkligen överlycklig när den visa 03.24...upp en och en halv timma senare, yey! Lyckades iallafall somna om ganska snabbt igen, tur det. Jobbat hela dagen. Nu sitter jag och glor på one tree hill och efter det ska jag plugga! Imorgin är jag LEDIG. Fyfaaan vad skönt. Ska försöka somna i tid så jag får många timmars sömn :D

Godnatt!

Har faktiskt hunnit med mer plugg än vad jag trodde att jag skulle hinna. Det känns jävligt skönt! Och träningen gick bra, jag jobbar imorgon men sen är jag ledig enda tills på tisdag. Plugga plugga pluuuggggaaaa! Lite så ser resten av min vecka ut. Och krogen på lördag med mina bebisar, och mina 153 kronor, jävlar vad jag ska spåra!!! Nä men ah, de blir nog bra! Nu tänkte jag iallaflal belöna mig med lite tv och sen sova, ingen sovmorgon imorgon inte! Men vem behöver sova? Det kan man göra sen...!
 
på lördag ska vi skåla, mina fina!

Skola!

Sitter på lektion och är nu mer förvirrad kring provet än innan jag kom hit. Bra jobbat. Men så är det väl alltid. Det kommer väl på rätt plats så småningom hoppas jag! Jag slutar klockan 12 och sen blir det plugg och träning. Jag har sånt spännande liv nu precis innan tentan :') men men, är väl bara att hålla ut! Hungrig är jag också. Vill hem och sova och äta. Blääää

Bjuder på nåra bilder från i helgen!




Slående likhet

Jag hittade föresten Fannys tvilling i måndagskväll. Vad säger ni? Visst är likheten slående?!


Tisdag

Igår efter träningen blev det sovaövermys med Fanny hemma hos henne. Vi kollade skräckfilm och bara tog det lugnt! Inte träffat människan på hur länge som helst :o Imorse gick vi upp tidigt, åt frukost, kollade en till skröckfilm och sen tog vi en promenad bort till tåget och jag åkte hem för att plugga. Pluggade lite, hade träning och nu har jag pluggat ännu mer. Ska väl fortsätta lite till innan jag ger upp och lägger mig framför Homeland istället!
 
Imorgon har jag skola i 3 timmar, 9-12. Sen ska jag hem och plugga och sen är det träning. Efter träningen är planen att sova ganska direkt eftersom jag jobbar på torsdag. Ser verkligen framemot att gå upp klockan 5 ♥ eller inte. Men ser iallafall framemot pengarna som jag får sen!

Måndag

Gomorrroooon Goooomorrrroooon!
 
Måndag. Alltid lika kul eller vad säger ni? Jag har iallafall en lugnare vecka denna vecka så jag ska nog överleva utan problem. Idag är det skola, träning och plugg som står på schemat. Kanske hinner med lite plugg nu på morgonen också. Vi får se helt enkelt. Håller på att fixa frukost iallafall, hungrig som ett svin, som vanligt.
 
Lördagen var rolig. Först Broncos med KFUM, Nella och Oscar. Efter ett tag åkte jag och Oggster vidare till tullinge på fest. Sen när lala va tvungna att dra därifrån gick vi vidare hem till Kjelle som bodde nåra meter bort. Sen vid 3-4 var vi ett par styckna som åkte hem till Kim och efterfestade/sov. En rolig kväll iallafall vilket resulterade i en död jossan igår :) 

Lördag!

Uppe med tuppen denna lördag. Väldigt ovanligt måste jag säga. Har redan hunnit läsa ett par sidor i boken *stolt* och nu tänkte jag fixa frukost. Jobbar mellan 11 och 16 så det är inte så farligt men ändå ganska segt att det är en lördag. Men det överlever jag nog. Var riktigt nära på att dra ut igår ändå, men bestämde mig för att det förmodligen inte var värt det haha! Men nej, nu blir det mer plugg samtidigt som jag käkar frukost! Ha en bra solig dag nu vaaa

Fredag

Sjukt härligt med fredag! Även fast jag jobbar imorgon är fredag alltid härligt. Jag har redan hunnit med både plugg och promenad i solen, inte illa. Strax blir det lunch och sen kommer resten av dagen bestå av mer plugg, städning och ja. Inte så jätte mycket mer. Inte världens roligaste fredag kanske, men måste man så måste man! Det är ju bara en helg, det klarar jag haha!
 
Läängtar efter sommaren. Och den här lilla plutten

Heeey you

Nu ger jag upp. Ändå läst 1 och ett halvt kapitel så jag känner mig nöjd idag. Istället tänkte jag kolla Homeland, försöka städa lite och sen sova. Klockan ringer 7 imorgonbitti och vill gärna slippa vara trött som ett as. Längtar till söndag då jag får sova ut. Längtar till söndag, tror aldrig jag sagt så förut då det innebär att helgen är över. Men ja, någon gång ska ju vara den första!
 
Saknar mina fina vänner också
 

Torsdag

Som ni märkte var jag inte på så bra humör igårkväll. Hade haft tre stressiga och jobbiga dagar. Men nu är dom öve, wehuuhu. Jag jobbade igår, träffade på Pato för första gången på flera år. Och där av alla ställen hah! Rasmus kom även förbi och käkade mat! Efter jobbet var det träning. Dags att börja kolla tävlingsvarv och så, kul! Jag gillar mina tjejer :')
 
Idag var jag i skolan klockan 9 och då hade vi grupparbete. Vi blev klara ganska snabbt så efter det mötte jag upp Elli och gick en promenad med henne en dryg timma innan det var dags för föreläsning. Och ursäkta mig men den var såå värdelös. Men ja, jag var där iallafall, duktigt av mig! Slutade klockan tre, hemma runt 4 och fastnade framför Lying game och sen slutet på crossroads. Sen middag och nu har jag precis ägnat en timma åt plugg. Ska fortsätta nu ett tag till innan jag lägger ner och kollar på tv istället. Skola imorgon mellan 9 och 12, sen njuta av ledigheten (plugga och städa..) Blir en hemmakväll eftersom jag jobbar på lördag :| Meeen det är ju bara en lördag, det borde jag fan klara av!

Bad day

Mina tre stressiga,långa dagar är över. Men inte är jag glad för det. Är på sjukt dåligt humör och jag vet inte ens varför. Eller jo det vet jag. Har inte haft tid för något alls på flera dagar. Hinner liksom inte ens äta utan att stressa som fan. Är inte ledig förens på söndag och sömn kan jag ju glömma. Sömnproblem har jag fått också då jag ALDRIG kan sova på kvällarna. Spelar ingen roll hur trött jag är. Piss dag. Eller piss kväll rättare sagt. Hejdå världen nu ska jag gå och lägga mig och dö under täcket en sväng
 
 
#jagsaknargymnasiet

Tisdag

Jag gick hemifrån halv 8 imorse. 12 timmar senare var jag hemma igen. Efter skola och träning. Kom hem 8, då var det 9 timmar kvar jag tills jag skulle sova. Nu är klockan 10, alltså 7 timmar kvar tills klockan ringer. Kommer vara så pigg imorgon!! : ( men ja. Sista stressiga dagen, i can make it!


Piece of cake

Jag har överlevt en av 3 stressiga och långa dagar. One down, two to go, piece of cake! Det var lite sorlig att lämna barnen idag. De kommer nog inte komma ihåg mig nästa år när jag kommer tillbaka. Det är synd. Men blev på lite bättre humör iallfall när en liten kille kommer fram och säger "Frööken, jag älskar dig" och ger mig en kram. Hur sött är inte det? ♥
 
Jag har även hunnit med lite plugg och lite snabb städning. Man kan om man vill. Nu tänkte jag avsluta kvällen med ett avsnit av OC och sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon igen!

Måndag

Jag har haft en väldigt bra helg. Det blev fest/utgång torsdag, fredag och lördag. Det var längesen jag var ute 3 dagar i rad men kul har jag haft iallafall! Pank är jag också nu. Gud det va längesen jag var såhär pank haha. Lön snart eller? Sitter iallafall på praktiken för tillfället, sista dagen idag! Sorgligt! Jag har en riktig stressig vecka framför mig, eller iallafall måndag-onsdag.

Måndag: praktik 8-16, träning 17-19.30
Tisdag: skola 9-16, träning 17-19.30
Onsdag: jobb 6-14.30, träning 17-20

Torsdag och fredag har jag bara skola två timmar per dag så det överlever jag. Ska bara se till att jag inte avlider innan torsdag...!


Hallå lördag


Ingen koll

Har haft två bra dagar. I torsdags efter praktiken mötte jag upp Nilsson för lite öl. Några öl blev flera och kvällen slutade i Kims onepice med ett par andra människor i hans soffa. En rolig kväll! Mådde skit hela dagen igår och gick runt och trodde att det var lördag. Men nej, det är ju faktikst lördag idag! Igår så mötte jag upp Emma, Nella, Ronja och några av hennes kompisar på restutangen Barcelona. Blev en öl där, sen vidare till Lion bar och Anchor med några från KFUM. En rolig kväll. Och kan inte ens minnas senaste gången som jag sov hemma efter en utekväll haha, men det var skönt!
 
Idag trodde jag såklart att det var söndag. Men när det slog mig att det bara är lördag tog jag mig iväg till jobbet och hjälpte Jessie att stänga och plockade på mig lite godsaker heh. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte ännu. Den som lever får se. Nu ska jag iallafall ut med hundarna, så långt är jag med!

RSS 2.0