Fett med dåligt

Varför ska det ALLTID hända två roliga saker på samma kväll? Kan ju inte gå på båda. Skit! -.-

Fångarna på fortet

Skolan idag gick bra. Tycker konstigt nog att det är mycket roligare nu än förra året. Kanske de nya kurserna det beror på? Hur som helst är det ju bara bra att skolan är rolig haha! Imorgon blir det bara mentorstid då vi ska prata om studentskiva, skolfoto m.m. Bara roligt :D Se bär det av mot stan där vi ska till Strindbergs lägenhet -.-' räcker det inte med att jag redan varit där en gång???? (det är illa nog enligt mig!) bajs tråkigt!

Efter skolan har jag träning, och sen efter den ska jag hem till älskling. Så dåligt när han har så mycket att göra helt plötsligt ;( Men men, det får jag leva med. Då kanske jag faktikst kan konentrera mig på allt på plugg jag får? Och så blir det mer tid över för mina vänner vilket bara är bra :D Men nej, nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet! precis som när jag var liten (:


Thih

tycker om min alex<3


Måndag

När Alex kom hit igår la vi oss och kollade på one tree hill. Haha OM han är fast i den serien nu tack vare mig ;D lite dåligt dock..jag vill ju kolla typ hela tiden, men om jag kollar när han inte är här måste jag ju se om allt direkt sen, haha! Men det var mys iallafall :) Jobbigt att komma upp till skolan idag bara.
Men jag överlevde skolan och alex vaknade lagom tills jag kom hem igen :) Sen hann vi bara umgås ett tag innan han var tvungen att åka hem ;( Sen dess tror jag fan att jag har somnat 10 gånger, what's up liksom? Tänkte iallafall gå och lägga mig tiiiiidigt ikväll :) men inte riktigt ännu hahah! men strax (:

Tjejkväll

Igår var jag hemma hos Emma för att fira hennes födelsedag! Det var vi "vanliga" tjejer och sen en till kompis till Emma och Fanny. En riktigt lyckad kväll om jag får bestämma. Var dock så jäkla trött att jag typ höll på att somna vid tolv haha. Var hemma strax efter 1 och då somnade jag nästan på en gång.
Idag har jag först träning och sen kommer Alex hit och sover med mig :) och tur för honom så går jag en kort dag imorgon i skolan så han lär väl inte ens vakna innan jag är hemma igen haha! Men det blir bra (: får ju träffa honom sååå :) men nu ska jag fortsätta kolla på den otroligt dåliga filmen pappa kollar på! seyaaaa

Party+skola? näe

Igår hade Alex och hans kompisar kräftskiva hemma hos Crouch! De ville inte ha några tjejer på själva middagen, men runt nio kom jag, jessie, helena och elin dit. Lyckad kväll, minus några saker som löste sig också ((:
Tamponglekar, godislekar, lips, snaps, champange, chips och bullar innehöll kvällen. Treeevlans! Mindre kul var det att Alex vägrade gå hem utan han skulle bestämt somna i soffan istället, så jag och alex trängdes i Crouch soffa i typ tre timmar, sen blev klockan 8 och Crouch skulle till skolan så då kunde Alex gå med på att gå hem till honom och sova. Busigt av mig att skippa skolan redan andra dagen, men hade grymt kul kvällen innan så det skiter jag i! :D men ja, blev som sagt ingen skola för mig utan hängde med Alex hela dagen idag :) Jag själv tog endast två bilder under hela kvällen, men slänger upp flera om Crouch och John lägger in dem på facebook!


Vem börjar md ett prov

Provet idag gick väl sådär. Väldigt specifika frågor men det jag skrev bör ändå räcka till ett g tycker jag! Nu sitter jag och äter kladdkaka och tycker synd om mig själv för att Alex kanske inte hinner träffa mig och för att jag har ont i magen/huvudet. Känner att jag har rätt att vräka i mig choklad då, ellleeeerrrrr? :D fast vem försöker jag lura? hade gjort det ändå!

Imorgon drar skolan igång på riktigt, vet dock inte vad vi ska göra eller hur länge vi ska vara där. Får väl se imorgon antar jag. Sen på kvällen börjar mina träningar igen, och sen kanske det blir party hos Crouch. Vi får se, får aldrig något direkt svar av Alex. Men får tjata mig till ett haha. Men nu ska jag tycka mer synd om mig själv, hade!

skolan borde inte finnas.


Skola? neeeee

Alex kom hit igårkväll och umgicks med mig, greatttttttt :) Han fick sina presenter och jag gissar på att han blev glad, han sa det iallafall så får väl lita på honom :) Vi segade i sängen fram till halv tre då jag gick till banken och han åkte och repade. Sen ska han träna, och sen kommer han hit ikväll igen :) och imorgon har han stått ut med mig i 7 månader, helt otroligt :D hahah, puss på honom!
Imorgon har jag även svenskaprov...kan inte ett SKIT. grymt. Ska plugga lite senare, för just nu är jag så jävla trött och har huvudvärk och är hungrig så just nu kunde jag inte bry mig mindre om det där provet. Men måste se till att läsa mina anteckningar sen ändå! måste ju kunna lite hehe.. Sen på onsdag börjar skolan igen, DÖDA MIG! men nej, ska halvsova framför tv:n nu och låtsas att jag pluggar, sånt jag gör bäst! seya

Ge mig mat

Nu är Alex present helt klar. Jag hoppas att han blir glad! Får se om jag träffar honom ikväll så jag kan ge den då, eller om det blir imorgon. Jag hoppas på ikväll hehhe :))
Ska strax göra i ordning lite lunch till mig. Falukorv, mums :D Passar bra att äta när man ändå bara sitter vid tv:n och kollar på film. Det är den otroliga golfaren som visas, haha sjukt rolig film asså. Men nej, maaaat!

Så söta! :)

Haha åh, Alex föräldrar är så söta! (han med såklart) Men jag åkte dit idag, och sen vid middagen hade dom förberett champange, chokladdoppade jordgubbar och as god mat för att typ "fira" mig i efterskott, och Alex i förskott. Han fyller år imorgon! nej nu, idag :D den 21a alltså :D så grattis sötnos <3 iallafall, det var suuuper gott. Sen satt vi bara resten av kvällen och pratade om allt möjligt, drack öl/vin/champange/irish coffee och bläddrade i fotoalbum :D tills vi gav upp för dom där jäävla myggorna och gick in och kollade på tv istället, haha! Men ja, en super mysig kväll blev det iallafall.
Nu är jag hemma. Kunde inte sova kvar där eftersom dom ska på bröllop imorgon (idag).. förvirrande det där haha. Tänkte sova snart, eller ja, iallafall sova lite halvt på soffan eftersom jag måste hålla ett öga på hunden :p iallafall tills Jessie kommer hem igen!

<33


Jag älskar er så sjukt obeskrivligt mycket! Utan er vid min sida vet jag inte vad jag skulle gjort. Ni är så otroligt underbara och fina! puss på er världens bästa vänner <3

Dagen

Kul med skola om några dagar då.... NEJ! usch jag orkar inte. Det enda bra med att skolan börjar är att det är en dag närmare studenten! Sjukt härligt. Men ja iallafall. Idag har jag fixat halva Alex present. Nu är det bara två dagar kvar..har lite smått panik men det blir nog bra.
Hur som helst. Väntar på att Jessie ska komma hem så vi kan ta en långpromenad med hundarna så att lillskiten sover hela natten sen. Men hon kommer inte hem förens halv nio så jag har lite tid att döda. Dock inget att göra...aja, blir väl tv:n.

Utgång

Igår var det krogen som gällde! För första gången :D Vi var ett par styckna som käkade middag och förade hemma hos oss innan vi drog ut till The Bridge. Helt okej ställe ändå :) Problemet var bara att jag var så jävla trött av att bara ha sovit två timmar natten innan..hehe. Men kvällen blev iaf lyckad! :D synd bara att det är så dyrt -.-' kommer bli pank :o haha :(

<3


It was a great day!


Ändrade planer

Det blev ändrade planer igår. Jocke kunde inte komma hem så jag var tvungen att stanna hemma med hundarna. Men det gjorde inte mig såå mycket. Jag hade gärna följt med men var ändå super trött och halvförkyld. Ikväll kommer iallafall Jessie hem efter hela sommaren på öland. Skönt. Nu får jag hjälp med hundarna thihi :D

Söndag

Gårkvällen var riktigt rolig! :) God mat, VULKANTÅRTA(!), skratt, dans, dricka, vattenpipa och världsbäst sällskap. Har inte gjort någonting alls idag, men sen ikväll ska jag följa med Emma hem till hennes kompis :) så det blir trevlans! :D men nu ska jag fixa ihop något att äta, hare bra!





Födelsedag

Jag hade en sjukt bra dag igår. Alex kom hem till mig i torsdags så ja vaknade upp bredvid honom på min födelsedag. Sen åkte han till tandläkaren och jag fixade massor hemma. Sen kom han tillbaka, snygg var han! Och med en jättefin present. Jag fick Saw boxen, en låt han hade spelat in, ett kort, blommor och choklad! Tack för det älskling :) Sen lite senare kom även släkten och mina närmsta vänner hit. Så min födelsedag var helt underbar med familjen (minus jessica), en liten del av släkten, underbara vänner och pojkvännen. Tack alla som var här!

Idag fyller Nella år! Så grattis till dig sötnos! Ska över till henne om cirkus två timmar på middag och fika och massa annat. Måste dock springa mellan henne och hemma eftersom det bara är jag hemma och jag måste hålla lite koll på hundarna. Men vi bor ju grannar så det är inga problem! Ska ta och kolla klart på en film och sen gå ut på en långpromenad med hundarna och sedan göra mig i ordning! Ha en fin kväll!

Hemma igen!

Katrineholm var roligare än vad jag trott och de här dagarna fick mig verkligen att inse hur bra jag mår kring gymnastik, och i katrineholm på det vanliga lägret. Visst hade det varit så mycket roligare med alla mina älskade vänner med också, men ändå. Alla människor i Huddinge Gf är så härliga och lätta att umgås med. Gymnaster som tränare. Det har varit grymt ♥
Men det är väldigt skönt att vara hemma också haha. Ikväll kommer min älskling hit :) och imorgon då jävlar FYLLER JAG 18!! Hur nice som helst :D Vet dock inte när utgången blir...om jag väntar tills alla jag vill kan följa med kommer det dröja typ en vecka..inte vad jag vill. Men aa jag får se när den blir. Jag har ju faktikst väntat i ett och ett halvt år på denna dag så en vecka till skadar väl inte. Men jag får se!
Nu håller pappa på att sätta upp min nya byrå så ska strax laga middag till oss två och efter det hoppa in i duschen och sen städa mitt rum som en galning innan sötnosen kommer hit. Men nej, nu har jag inte tid för datorn mer. Hörs senare!

Katrineholm

Imorgon sticker jag till katrineholm! Det kommer vara så jäkla annolunda i år alltså. Men jag hoppas på det bästa även om jag känner just nu att jag vill stanna hemma. Men ja, ska bara vara där tills torsdag dag, så det är inte så länge. Och sen på fredag fyller jag 18 jävla år! Helt sjukt. Dagen som jag verkligen längtat efter i ett och ett halvt år. Jäklar alltså. Nu jävlar finns det ingen som kan säga att jag är för liten för att få komma!! :D mohaha. Men nej, sängen kanske? Ska upp typ kl 7. Kommer nog inte kunna sova..men ett försök kanske jag borde göra. Ha det bra i stockholm nu!

Blä

Just nu är jag trött på i princip allt. Orkar inteeeeeeeeeeee

Vilken dag?

Har inte gjort något speciellt idag. Sov ingenting i natt så har halv sovit hela dagen i princip - tio minuter här och där. Great :)) Senare idag kommer iallafall Alex hit :) vad vi ska jag göra vet jag inte. Jag ska typ sova, sen får han göra vad han vill :D haha nejdå :) måste hitta något att köpa till honom också :o ååh, vet inte vad :o ayaaaaaah, ska sova lite till nu typ, hehe

Inbrott?

Idag vaknade jag klockan sex på morgonen av att jag hörde någonting från nedervåningen. Låg ett tag och försökte inse om jag bara inbillade mig eller inte. Sen hörde jag steg i trapporna, dörrar som öppnades och ja. Jag blev livrädd och väckte Alex och sa att det låter som att någon är i huset. Han stängde av tv:n och då hörde vi klart och tydlige steg i trappan. Vi smög ut från hans rum och kollade omkring oss. Vi såg en resväska så Alex skrek hallå...då fick vi svar av hans föräldrar. Jäklans vad rädda vi var, haha! Han bor ju liksom i alby också :o Hans föräldrar och hans lillebror har nämligen varit ute och seglat i ca 2 veckor och skulle inte komma hem förens ikväll. Men dom hade ändrat sig och bestämt sig för att komma hem den natten istället. Tack för det telefonsamtalet liksom :D hahah!

Ny älskling

Sitter just nu ensam hemma hos Alex..eller okej, inte ensam men det känns så iallafall. Han är där upp och fixar med min present som jag ska få, hihi (a) och eftersom jag tjatade på honom att jag skulle få kunna komma hit iallafall sitter jag här nere ensam och kollar på tv. Fast nej, för jag ser inte tv:n ifrån datorn...men jag lyssnar på tv:n och kollar på datorn då. Men om 40 minuter får han inte fixa mer för då ska vi äta mat :D vad vet jag inte..antingen grillkorv med pommes eller falukorv,båda är lika gott så jag orkar inte bry mig om vilket det blir. Och det är ett under att jag inte har varit hungrig sen vi åt världens godaste frukost imorse (pannkakor!) typ vid 11. Har inte ens varit lite hungrig :o konstigt. Men ja, ska äta snart igen :) sen sova typ.
Iallafall, i måndags berätta Alex för mig att han skulle köpa en ny mobil. Eller aa, iallafall ville så jag följde med honom till skärholmen och väl där blev jag lika sugen på att köpa en ny. Smörade lite, väldigt lite för mamma sen hade jag min kära iphone 4 i handen :D Lite ovant fortfarande, men jag lär mig! :D Men nu ska jag faktikst förflytta mig härifrån till tv:n! pussis

 

snygg vaaaaa


:)

Är just nu hundvakt. Inte speciellt kul, men men. Han är inte så farlig faktikst. Och ja, det där kommer jag få ångra att jag skrev! Iallafall, snart kommer min älskling hit och håller mig sällskap. Behövs verkligen kan jag säga. Saknar honom <3
Saknar även min fina tjejor! Men ska se till att hitta en dag eller flera i veckan då jag träffar dom! :D men nej, nu tänkte jag städa lite innan jag tar monsterhunden på en promenad och möter sötnosen! tjaao

Haha åh :')


min kväll blev genast bättre, tack för det! :DD

Snart så

Jag fyller 18 om 12 dagar! whoopppaaaaaaaa!

Tråkigt

Lasse och Lena gick för någon kvart sen eller så. Och vad jag ska göra nu är ett mysterium. Är inte så trött, och det finns ingen film eller något att kolla på heller... så får väl försöka komma på något annat. Aja, orkar inte sitta här och skriva iallafall. Hoppas ni har en grym kväll ;D

RSS 2.0