Regn, igen

Fuck dehär jävla deppvädret!
 

Torsdag

Idag har jag hunnit med en del. Klockan 11 var jag och Fanny hos frisören! Eller okej. Tio över 11 eftersom sl gång på gång vill bevisa att de suger. Hur som helst blev jag readhead igen istället för mitt rödorangebruna hår eller hur fan det nu såg ut. Så nu är jag nöjd igen! Efter det mötte jag upp Jessie, vi åkte till stan. Eller först universitetet för att jag skulle se hur jag kommer dit imorgon. Väldigt tur att vi åkte dit idag för att kolla upp det eftersom vi gick vilse säkert tre gånger innan vi hittade rätt, haha! Men efter vi hittat det åkte vi till stan. Jag fick med mig en skjorta/blus med mig hem, och ett mobilskal. Finfint. Väl hemma blev det middag och nu har jag precis kollat på Pretty little liars, twistad serie alltså, men jag gillare!
Resten av denna torsdag tänkte jag kolla tv/plugga/sova/städa, eller nått sånt. Ska upp klockan 7 imorgon så ska i säng ganska tidigt iallafall, så att jag är pigg imorgon!

Vad gick snett?

Är fan riktigt stolt över mig själv nu!!
Jag och Fanny sprang igårkväll innan vi hade filmmys med en skräckis. Idag har jag övningskört, pluggat, gjort styrka, haft träning och sen sprang jag idag igen. Vafan hände liksom?? Men det är bra! Nu täntke jag dock bara slappa med massa filmer resten av kvällen. Imorgon ska jag upp och färga håret vid 11, och sen hinna med massa annat också :)

Tisdag

Idag blev det stan tillsammans med Emma och Fanny! Innan det en tripp till biblioteket också faktiskt, duktiga jag! I stan hittade jag en del saker iallafall. Två par jeans, en ring, linne och bytte även min väska också, awesome. Tänkte beställa skor också men båda skorna jag skulle ha va slut märkte jag nu, fasen då! Men de kommer väl in igen om ett tag hoppas jag på!
 
Nu ska jag städa rummet och sen blir det träning och filmmys med Fanny ikväll, bra de!

Happy

Jag är ledig fram till och med fredag ♥

Söndag

Då började även denna helg lida mot sitt slut. I fredags vart det middag, öl och gympasnack hemma hos Mikaela! Trevligt trevligt :)

Igår fyllde bästa Emma 19 år! På dagen firades jag av släkten och sen åkte jag till Emma. Vi var ett gäng som förade, sen in till wooken, sen vidare till Danderyd av någon konstig anledning! Men det var kul :)

Nu är det snart dags för träning. Hade hellre legat och kollat film och halvsovit men näe, det får vänta!


Godnatt torsdag

Haha åh, hade inte jag varit tvungen att gå upp klockan 5 imorgobitti för att jobba hade jag spenderat nästa timma med att kolla på Skönheten och odjuret! Laddade precis ner den. Meen behöver nog lite sömn för att inte skrämma iväg alla kunder imorgon! Jobbar till halv 3, då blir det stresshandla och sen hem en snabbis och sen vidare till Mikaela för middag/möte/vinkväll. Frågan är bara hur mycket gymnastik vi kommer prata efter några glas vin och öl.. aja det återstår att se! Nu - sova!
 
 

Yääää


HGF

finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar det!
 

Pretty little liars

Precis tittat på ett avsnitt av pretty little liars, den serien tar död på mig.. Så sjukt frustrerande att inte få veta något haha! Men spännande är den ju iallafall! Istället för att städa sitter jag och kollar på skor och kläder på nätet, inte så jättebra kanske.. Men är sugen på lite nya kläder så! Men ska ta tag i städningen alldeles strax. Behöver ju inte sova ännu, börjar 10.30 imorgon så blir en liten sovmorgon iallafall, skönt det :) Tråkigt dock att jobba hela dagen.. men what to do.. Men nej, leta skor var det!

Mys

Igårkväll vart det mys med mina fina, Emma och Fanny! Vi kollade på project x och käkade massa onyttigt. Asbra. Idag åkte vi till stan och käkade lunch tillsammans med Sofia :) Jag kom hem för ett tag sen och nu är det dags att byta om och knata iväg till träningen. Sen blir det städning och filmtittande resten av kvällen. Jobbar imorgon. Har bara 3 schemalagda jobbdagar kvar, kämpaaaaa!

Update

Kanske dags för en liten uppdatering!

I fredags efter jobbet kom jag hem och käkade middag i min ensamhet. SEB fastnade jag framför sagan om ringen. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att följa med kioskmongosarna på fest. Blev upphämtad någon gång vid 12, och vi var väl på "festen" i en timma kanske. Värt. Sen fortsatte vi, ca 8-9 stuckna att festa i Kims lillstuga! Jag och Emil gick och la oss vid 3, vaknade vid 4 av ett sms, vaknade igen vid 5 av att biffen och Patricia kom inklampandes och skulle sova där också. Jättekul när jag skulle upp kvart i 8! :D

Efter mina 3 timmars sömn ringde klockan. Eftersom Emil hade lovat att köra hem mig hade jag missat bussen. Han var fortfarande full så ingen skjuts till lilla mig. Ringde Jessie som hämtade mig strax efter 8. Vi spenderade dagen på gröna Lund tillsammans med Helena, Tobbe och Angelica! Stöööört kul var det :D vi var dör exakt hela dagen, och sen sov jag nog över 12 timmar lördag-söndag haha!

Träning i söndags som vanligt. Med mina fina gymnaster! Jobbare igår och efter det träffade jag Emil! Sitter på jobbet nu med och räknar timmarna...! Ikväll ska jag träffa Emma och Fanny! :)


Snart så!

Bara en halvtimma kvar tills vi stänger. Kämpa kämpa! Så får gå om hem och ungefär en timma, lycka!
Vad som händer ikväll är ett mysterium. Vet inte ens om jag orkar göra något. Vi får se helt enkelt. Middag först iallafall sen får vi se vad och om jag hittar på någonting! Nu ska jag börja städa lite smått, hej hopp


Torsdag

Såklart så jobbar jag när det ska vara fint väder. Så har det varit hela jäkla "sommaren". Bra sommar :)) Jobbar ju exakt hela dagen idag med, sen efter ska jag träffa Elli en liten sväng! Sen sova, roliga dagar jag har. Men jobbar bara 6 pass till sen vet jag inte om jag jobbar något mer, är inte schemalagd iallafall, sköööönt som satan!

Yolo


Tråkigt

Är ensam kvar på jobbet nu. Det är över 3 timmar kvar till stängning, how fun.. Får väl börja städa och sen leka med mobilen för att få tiden att gå!
Planen jag har efter jobbet är middag och sen sova. Typ iallafall. Asbra dag, verkligen!


Onsdag

Det har varit full rulle enda sedan jag kom hem från lägret. I måndags fyllde jag äntligen 20 år! Dagen startade klockan 5 då klockan ringde. Dags för jobb...wehu! Jobbade bara till klockan ett, då åkte jag hem. Började fixa massa här hemma, åkte och handlade och sånt. Sen kom det lite vänner över på middag och chillkrök för att fira mig! Var väldigt trevligt och fick massa fina presenter, tack alla!
 
Igår vaknade jag upp mindre pigg, Som tur var ledig från jobbet. Igår fyllde Nella år så var hemma hos henne större delen av dagen! Sen blev det middag och chillkrök för henne också :) Kom i säng tidigare än dagen innan. Jobbar nämligen idag! Gick upp för en timma sen för att Emma skulle iväg till jobbet och nu väntar jag på att min frukost ska bli klar! :)))

Tyresöläger 2012

Jag har haft ett par riktigt bra dagar i tyresö med alla underbara huddingegymnaster! Hade lätt kunnat stanna en vecka till! Tjejerna och killarna har kört nya saker, övat på gamla saker, badat, lekt lekar med gymnaster från alla grupper, från de äldsta, 16 år till de yngsta 8 år, även vissa killar. Lägerkänslan är ju underbar!
 
Jag har i vanlig ordning blivit mobbd halva lägret av ingen mindre än Thom, bara det att nu hängde ännu fler ledare på. Tror nästan det stod mobba mig i pannan, eller? Men vad gör det, jag är ju van! Sjukt kul har dessa dagar varit iallafall!
 
Jag körde faktiskt själv också, både dubbel och ingenting mindre än tsucka som jag inte gjort på 3 år! Kan ju lova att det var liiite obehagligt första haha! Men har man bra tränare så är de ju inga problem! Synd bara att tränaren ibland glömmer bort att han ska passa.....men jag dog inte så det gör inte så mycket! Kul har det varit och jag hade gärna stannat längre, men nepp, jobb imorgon. How fun....
 
vill du gifta dig med mig?
fina tjejer!

världens bästa huddinge!♥

Läger

Jag är just nu på läger med mina fina tjejer! Och killar. Och alla andra barn och ledare. Roligt kul är det och vill verkligen inte åka hem imorgon. Trivs bra här. Vill inte jobba :(

Fyller 20 på måndag också, whooooot! Men det blir väl bra! Nu ska vi fortsätta träna :)


Jobba jobba jooobbba

Sitter ochkäkar lunch på jobbet och underhåller mig genom att läsa citat från big bang. Hur kan man inte älska Sheldon?

Sheldon: I wouldn't tell you the secret. (pause) Shhhhh!!!!
Leonard: What secret? Tell me the secret.
Sheldon: Mom smokes in the car. Jesus is okay with it, but we can't tell dad.
Leonard: Not that secret, the other secret.
Sheldon: I'M BATMAN!!!! SHHHH!!!

Hahha åh! Jag ska kriga mig igenom dessa 3,5 timmar jag har kvar nu innan jag slutar. Ska till stan en sväng med Emma efter jobbet, asbra! Sen packa och soooooova


Lillplutt

Saknar lillskiten ju!
 

Den ni!

Igår var första dagen tillbaka på jobbet efter semestern. Det var inte ens lite kul om jag får vara ärlig! Faktikst inte saknat det alls. Men ja, what to do. Var bara att ta sig igenom dagen. Emma kom förbi på eftermiddagen och höll mig sällskap så lite bra var det väl med dagen iallafall! Hon fick en sallad så hon klagar nog inte heheh.
 
Jobbade idag också. Inte roligare idag heller tyvärr. Men ingen som höll mig sällskap idag. Sen jag kom hem har jag käkat middag och lyssna noga nu hörrni, jag har gjort lite styrka. Japp ni läste rätt, s t y r k a ! Det var inte igår ska ni veta! Duktiga jag. Är grymt taggad på lägret också :) Ska göra lite mer stryka och sen typ sova, jobbar tidigt imorgon så klockan ringer vid 6!

Norge och skumparty

Norge var..massor! Det var kul, dyrt, annorlunda, deppigt, spårat och jäkligt underbart! Vi träffade Vegard och Esben som planerat, festade - inte riktigt som planerat men det gjode ingenting, var kalasfulla och sen asbakis. Kul var det! Hade gärna velat stanna längre, även om lördagskvällen i Sverige var en av de bästa på länge!
 
Det var skumparty på Lyran, askul! Jag, Emma och Nella käkade middag hos Emma. Vi fixade oss och förade lite och sen begav vi oss till Fanny. Där vi förade lite till. Sen drog jag, Emma och Nella till lyran. Det var ett stort tält med skum och det dröjde inte länge innan Rasmus hade doppat hela mig i skummet haha. Kul var det! Träffade massa gamla vänner och annat kul folk jag kände! Har absolut ingen tidsuppfatting men jag åkte iallafall hem till Nilsson och sov där tillsammans med honom och Rasmus. På vägen till Nilsson hann vi ta fel tunnelbana (bra att killen har koll på hur man kommer hem till honom) rasmus snodde en bricka på donken och hoppade över spåret! Askalas! Vaknade och var snäll och tog en omväg hem bara för att Rasmus skulle slippa åka själv, hur snäll är inte jag?
 
Dagen spenderade jag framför solsidan och sen va det träning som gällde!

Snabb update

Oslo levererar! Wöööööooowww


Nu jäklar!

Jag och Emma sitter redo på planet! Vi lyfter vilken minut som helst, awesome! Hoppas på roliga dagar i Norge nu :D gaaaaalet!


Norge

Norge imorgon med Emma, fyfan alltså haha! Men ändå riktigt taggad, och halvt nervös. Men äsch, det blir nog awesome :)) Sen hem lördag, sova hela dagen och sen direkt fest på Lyran, bra sisa semestervecka!

RSS 2.0