Gårdagen!

Gårdagen var rolig, om man bortser från skolan då. Men precis innan jag skulle åka hem träffade jag på Ells som jag inte sett på år och dar, jättekul :) Hon och Malin skulle till stan men jag hann tyärr inte följa med, då klockan var strax efter fyra då och kl sex skulle "gårdsfesten" börja här hemma. Det var jätte trevigt, de flesta grannarna satt ute och hade kräftskiva, hur kul som helst, då det har flyttat in massa nya :)
Efter jag hade käkat upp, drog jag hem till Brus och chillade där med lite folk. Fick skjuts hem av Kevin vid halv  ett-ett typ, då alla höll på att somna :p men kvällen vart lyckad, både kräftskivan och hemma hos Brus. Kom hem och gick ut till grannarna som fortfarande satt kvar, var där ute ett tag men var så sjukt trött så gick hem igen, satt och kollade på "apornas planet" (fråga mig inte varför..) med jessie och pernilla innan jag gick och la mig!
Dagen har jag spenderat framför olika filmer då jag inte orkar göra någonting.. förhoppningsvs piggnar jag till lite och hittar på något kul :) puuusssy'

Kommentarer
Postat av: Jennifer

hahahhah ;)

okej då får jag se till att se den, hann inte... FAN kom på att jag glömde lämna tillbaka filmerna idag! :S

2009-08-30 @ 00:28:28
URL: http://jjenifeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0