Dagen

Hann inte blogga någontng imorse, blandade ihop tiden totalt, var nog lite för trött tror jag, hehe. Iallafall, började halv tio med idrott, där vi kollade på film konstigt nog, om livräddning. Sedan skulle man typ öva på någon docka, hehe jättetråkigt xd Efter det var det geografi, där vi bara satt och pratade om vårat arbete. Sedan var det lunch, och då var det donken med Tessan som gällde. :) Efter det matte, och sedan håltimma som spenderades hemma hos Tessan med henne och Julia :) Vi var där i någon timma, innan det var dax för spanska, illa. Sen kom vi till skolan, hade spnaska i en halvtimma där vi gjorde absolut ingenting, vi tre satt och typ... lyssnade på musik, fotade och gjorde ingenting, sedan fick vi gå efte en halvtimma.
Efter den lilla spanskalektionen mötte jag Nellson, och sedan Emma och Fanny :) Sedan gick vi till träningen, där jag och Nella var i kanske en timma innan vi stack hem, sjukt tråkig! Nu sitter jag här hemma och gör ingenting, ska strax börja plugga... efter det blir det nog en tidig sänggång, börjar runt åtta imorgon, gash(!)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

svar okej :) vad har du tränat? :) jag ska iväg och träna nu hehe

2009-02-02 @ 19:36:42
URL: http://nathalieelina.blogg.se/
Postat av: Claudia och Simone

börja gärna läs vår blogg :)

vi gillar din!

2009-02-02 @ 19:39:22
URL: http://claudiaochsimone.blogg.se/
Postat av: rita

kul att du verkar ha läst om min dag! :) ja, det var lite otur där med bussen. fast det gick ju bra iaf ^^

fin blogg! ♥

2009-02-02 @ 20:05:52
URL: http://ritas.blogg.se/
Postat av: rita

det var så lite så :) gillar blommorna på bloggdesignen och headern är jättecool. allt verkar få mig att längta till sommaren nu.. xD blommor växer ju som bäst i värme, eller hur? nej, nu får jag sluta tänka på sommaren! x'O

2009-02-02 @ 20:21:12
URL: http://ritas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0